Hayat kadını sevgilisiyle barışmak için Esra Erol'a çıktı: Esra Erol'un tepesi fena attı

Galerinin tamamı için tıklayınız

Cansu Altunalmazlar, Eniz Demirci ile para karşılığı ilişki sırasında tanıştığını anlattı. Sonrasında onun peşini bırakmadığını anlatan Cansu, Eniz'in cinsel içerikli görüntüleri ile onu tehdit ettiğini anlattı:
-Ben bu işi yapıyordum. Onunla tanıştım beni bırakmadı. Ben onun ev parasını yemedim. Kendisi bana para verdi bu hayattan kurtardı. Ama sonra beni tehdit etmeye başladı. Mahrem görüntülerimi çekip aileme söylemekle tehdit etti. Onun telefonunda benim görüntülerim var. Zorla ona kadınlık mı yapacağım".

Ortaya çıkan pislikleri sonrasında Esra Erol'un sabrı taştı. Hayat kadınını kendine döndürmek için 'çocuk benden' ısrarında bulunan Eniz Demirci'ye Esra Erol 'senin çocuğun yok" diyerek patladı. Esra Erol yayını bir kenara bırakıp adamı kovmaktan beter etti. "Sen bir aynaya bak" diyen Esra Erol uçkur sevdalısı adama şunları söyledi:
-Sen bir aynaya bak ben ne yapıyorum de. Bir insanın utanma duygusu en büyük erdemlerden biridir. İnsan önce yaptıklarından sonra da 6 evladından utanmalı. Sen bu kadına hayat seçimi ne olursa olsun laf söyleyemezsin. Yemin ederim o kadın senden çok daha onurlu bir kadın.

-Sen kurtarıcı mısın? Sen kurtarmak istiyorsan şeker hastası karını kurtaracaksın. Sen kurtarmak istiyorsan 6 çocuğunun rızkını sokaklarda yemeyeceksin. Geçin bunları. Böyle bir şey olabilir mi Eniz bey ya... Senin 6 çocuğun var. Kız evlatlarından birinin böyle olsanı ister misin. Baba sokakta, baba çocuklarının başında değil. Bir babanın görevi çocuklarına öncelikle iyi örnek olmaktır. Ben de eşinin yerinde olsam ben de sana saldırırdım. Hangi kadın olsa cinleri tepesine çıkar. Düşünsenize yanınızdaki adamdan artık illallah gelmiş utanıyorsunuz ya..."