Müge Anlı öldürülen adamın cesedinin kıyma yapıldığı kıyma makinesini stüdyoya getirdi

Galerinin tamamı için tıklayınız

Mehmet'in işin içinde olduğunu düşünen Hatice Ekiz, " Mehmet. O makineyi satmış olabilir, cinayeti temizlemiş olabilir. Mehmet'e 'Para' de, dünyayı yakar" diye konuştu.

"SENİN İPLERİN BENİM ELİMDE"

Ahmet de bu iddiaları doğrulayan bir açıklamada bulundu. Ahmet, "Güllü, bir gün Mehmet'ten yoğurt istedi. Mehmet getirmeyeceğim dedi. Sonra Güllü, senin iplerin benim elimde diyerek Ahmet'i korkuttu. Ahmet 15 dakika içinde yoğurt getirdi." ifadelerini kullandı.

Hatice Hanım, kıyma makinesinde çekildiği söylenen kişi gibi Mehmet'in de define işleriyle uğraştığını da iddia etti. İddiaların odağındaki Mehmet ise "Benim kendisiyle bir samimiyetim yok. Kendisini tanımam. Hiç tanışmadık" dedi.

Güllü ise 'Tanıyor Müge Abla, gece saat 12'de fabrikadan alıp evine bıraktı. Mor arabasıyla. Hatice'nin bana attığı mesajlar var. "Mehmet benim paramı getirsin sonu iyi olmayacak" dedi. Arabasının lastiklerini kestiler. Tutanakları var. İşin gücün yalan dolan" şeklinde konuştu.

KIYMA MAKİNESİ BULUNDU

Müge Anlı'da söz konusu kıyma makinesinin bulunduğunu ifade etti. Anlı, "Bahsedilen makineye yanlışlıkla metal kaşık düşmüş. Kaşık toz haline gelmiş. Çok güçlü yani" dedi.

BAŞKA BİR KADINI DAHA KAÇIRMIŞ

Mehmet'in Ayşe Gökburun isimli bir kadını da kaçırdığı öğrenildi. Bu durum üzerine Anlı, Mehmet'e "Sen 7 bela Hüsnü gibisin yorumunda" bulundu.