Müge Anlı öldürülen adamın cesedinin kıyma yapıldığı kıyma makinesini stüdyoya getirdi

Galerinin tamamı için tıklayınız

Korkunç iddiayı Müge Anlı ekibiyle paylaşan Ahmet, ayırca şunları söyledi:

"Tam olarak kimi tehdit ettiklerini bilmiyorum ama telefonda biriyle konuşuyorlardı. Adamı tehdit ediyorlardı. Biz adamı böyle böyle yaptık. Gittiğimiz yerlerde anlatıyoruz. Sana neler neler yapmayız diye tehdit ediyorlardı. Adamı kıyma makinesinde çektik. Affedersiniz lavaboya kanını akıttık. Kimse bulamadı bizi. Şeklinde tehdit ettiler. Evinde salça yapımı için kullandığı kıyma makinesi vardı"

Adamın kim olduğu ile ilgili detay bilmediğini söyleyen akraba, bu adamın Güllü'nün başkalarından yaptığı ve ilk kocası Murat'ın üstüne yazdırdığı kızlarından birinin babası olduğunu düşündüğünü söyledi.

Müge Anlı "Şimdi kim bu adam bilmiyoruz tabii yani birileri de demek ki bir adamı Kahramanmaraş'ta kayıp olarak arıyor herhalde. Yani şimdi Ahmet de bunu söyleyince dedim ki böyle bir şey varsa biz bunu saklayamayız. Biz de suçlu olmuş oluruz yani böyle bir suç eğer evde konuşuluyorsa. Bir de ne pis kokmuştu diye anlatırlardı diye çocuk duymuş. Öldürüp kıyma makinesinde çektiler diyor." ifadelerini kullandı.