Müge Anlı öldürülen adamın cesedinin kıyma yapıldığı kıyma makinesini stüdyoya getirdi

Galerinin tamamı için tıklayınız

Cennet Çolak bu sözlere, "Ben kıymayı yiyorum. Midem bulanmıyor Eti ve kıymayı seviyorum" şeklinde yanıt verdi.

Anlı'nın ekibi, Mehmet'in de dünkü yayından sonra otelde verilen köfteyi yemediğini söyledi. Güllü Çolak'ın abisi Durmuş Çolak, ise olayın içinde erkek kardeşleri Taner'in de olduğunu söyledi.

"ET GÖRÜNCE MİDESİ BULANIYOR"

Durmuş Çolak "Bu olayı bana anlattılar ama kimi öldürdüğünü söylemediler. Ben jandarmaya şikayet ettim ama kanıtım olmadığı için bir sonuç çıkmadı. Borçlu oldukları kişiyi öldürüp kıyma makinesinden geçirmişler. Annemin kıyma görünce midesi bulanıyor. Kıyma yiyemiyor. Taner'in adı Durdu. 6 tane karısı var. Kendine estetik yaptırdı" açıklamasında bulundu.

Taner, bu sözlere; "Benim adımla ve soyadımla dalga geçiyorlardı o yüzden değiştirdim. " dedi. Bu iddialara Cennet Çolak, "Benim kıyma olayından haberim yok. Abilerinin bana husumeti var" diyerek yanıt verdi. Güllü Çolak, "Böyle bir şey varsa ispatlasınlar. Yalan söylüyorlar. Ahmet 14 yaşında kız kaçırdı. Ben tepki gösterince bana düşman oldular" dedi.

"SALÇA YEMEZDİ"

Yayına Güllü Çolak'ın erkek kardeşi Mehmet'in 7.eşinin sözleri ise hayrete düşürdü. İsmini vermek istemeyen izleyici, "Cennet salça yapıp satardı asla kendisi o makineden çekilmiş salçayı yemezdi. Dışarıdan alırdı" dedi.

Akrabaları, Güllü Çolak'ın evde yemek yaparken, "Kimse benim gibi ne domates ne de insan doğrayamaz" şeklinde sözler söylediğini ifade etti.