Müge Anlı'da skandal taciz olayı: Kayıp Ayşegül ortaya çıkıp konuştu, stüdyo karıştı
Üniversiteye hazırlanan kızları Ayşegül'ün kaybı için Müge Anlı'dan yardım isteyen Birol ve Melek Selik çifti, bulunan kızlarının iddiaları karşısında şok geçirdi. Genç kızın söyledikleri canlı yayını karıştırdı.
Galerinin tamamı için tıklayınızBirol ve Melek Selik çifti üniversiteye hazırlanan kızları Ayşegül'ün kaybı için Müge Anlı'dan yardım istedi. Dersaneye gitmek için çıktıktan sonra bir daha eve dönmeyen 18 yaşındaki Ayşegül'ün kendilerini iki gün önce engellediği söyleyen aile kızlarının bulunmasını istedi.
Müge Anlı, günler sonra canlı yayında kayıt genç kızın bulunduğunu açıkladı. Anlı, "19 yaşında Özcan diye bir erkek arkadaşı varmış. Sizin kızınız da kaçıp Trabzon'a kaçmış" dedi. Telefonla yayına bağlanan Özcan'ın annesi ise olay iddialarda bulundu.