Selen Bilgin cinayete mi kurban gitti? Doktor Fatih, Selen'e hangi kırmızı reçeteli ilacı verdi?

İstanbul'da, özel bir hastanenin odasında ölü bulunan 24 yaşındaki hemşire Selen Bilgin soruşturmasıyla ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Olayla ilgili soruşturmayı sürdüren Cumhuriyet Savcılığı, doktor Fatih A.'nın, adli kontrolle serbest bırakılmasına itirazda bulundu.

Galerinin tamamı için tıklayınız

İstanbul'da, özel bir hastanenin odasında ölü bulunan 24 yaşındaki hemşire Selen Bilgin soruşturmasıyla ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Olayla ilgili soruşturmayı sürdüren Cumhuriyet Savcılığı, doktor Fatih A.'nın, adli kontrolle serbest bırakılmasına itirazda bulundu. Genç hemşire, ameliyat öncesi anestezi için kullanılan bir ilacın koluna enjekte edilmesi sonucu hayatını kaybetmişti. Selen'in koluna ilacı kendisinin enjekte etmediğini iddia eden doktorun detaylı ifadesi de ortaya çıktı. 

İddialara göre, genç hemşire Selen Bilgin’in koluna, ameliyat öncesi hastaları uyutmak için verilen güçlü bir ilaç enjekte edilmişti. Aile bu ilacı doktorun enjekte ettiğini iddia ederken, gözaltına alınan doktor iddiaları kabul etmedi. Soruşturmayı sürdüren Cumhuriyet Savcısı, Fatih A.’yı, "Olası kastla kadına karşı kasten öldürme” suçlamasıyla mahkemeye sevk etti. Mahkeme, tutuklanma talebiyle sevk edilen Fatih A. hakkında adli kontrol kararı vererek serbest bıraktı.