Ünlü model Karolina Kurkova 40 yaşında yeniden podyumlara döndü: 30 kilo aldıran hastalığı neydi?

Galerinin tamamı için tıklayınız

Yeşil meyve suları içtiğim her zaman çok sağlıklıyım. Çok fazla sebze yerim ve arada bir sadece pizza ve makarna yerim. Onu seviyorum ama çok sık yiyemiyorum, bu bir zevktir' dedi.

Cildime de çok dikkat ediyorum. Lenfatik masaj, heykel, rulo, yüz maskesi ve göz bandı yapmayı seviyorum. Ayrıca kırmızı ışık terapisi kullanıyorum ve ametist matının üzerine uzanıyorum; Bunu uzun zamandır yapıyorum ve meditasyon yapmak gerçekten rahatlatıcı.'

Egzersiz yapmaya gelince, her gün yaklaşık 30 ila 40 dakika antrenman yapıyorum, kürek makinesi kullanıyorum ve müzik çaldıkları için derslere gitmeyi seviyorum. Ayrıca güç yürüyüşlerine çıkıyorum ve köpeğimi parka doğru yürütüyorum ve bu çoğu modelin söylemeyeceği bir şey ama ev işlerini seviyorum. Her zaman öyleydim. Bulaşıkları temizlemeyi, mükemmel olduklarından emin olmayı ve elektrikli süpürgeyi iterek evin güzel ve temiz olmasını, tozsuz olmasını sağlamayı seviyorum,' diye güldü.

Modelliğe geri dönmek için sabırsızlanıyorum. Ben de biraz yapımcılık ve sunuculuk yapmak istiyorum. Bir televizyon programında tekrar kamera karşısında çalışmanın çok eğlenceli olacağını düşünüyorum' dedi kapak kızı.

 'Ve bir gün çocuklarımla bir şeyler yapmak istiyorum, hep birlikte çalışabileceğimiz bir aile şirketi istiyorum.