Acun Ilıcalı ile Turhan Bozkurt sosyal medyada kavga etti! İsyan etti: Hokkabazlar…

Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) vergi ödemekten kaçınan ve "Vergi Yüzsüzleri" olarak adlandırılan kişileri dün itibariyle açıklamaya başladı. Gazeteci Turhan Bozkurt X hesabından "Yüzsüzleri ifşa edecekseniz buralardan başlayın! Acun Ilıcalı'nın holdingi de üç yıldır vergi ödemiyor" dedi. Acun Ilıcalı'nın yanıtı ise gecikmedi.

Gelir İdaresi Başkanlığınca (GİB) kesinleşen vergi ve cezalar ile vadesi geçtiği halde ödenmemiş vergi ve cezalarına ilişkin açıklama yapmıştı. Listeler yayınlanma başladı.

5 milyon TL'den fazla borcu olanlar ifşa oldu! 'Vergi yüzsüzleri' listesi açıklandıEkonomi
Turhan Bozkurt, X hesabından Acun Medya şirketini işaret ederek "Yüzsüzleri ifşa edecekseniz buralardan başlayın! Acun Ilıcalı'nın holdingi de üç yıldır vergi ödemiyor." dedi.

Gazeteci Bozkurt'un paylaşımına Acun Ilıcalı yıllarca vergi rekortmeni olduğunu hatırlatarak yanıt verdi.


Ilıcılaı; "Bence iftiracı ve cahilleri ifşa edeceksek senden başlayalım. Acun Medya Holding kâr amacı gütmeyen bir yönetim şirketidir. Yönettiği şirketlerin ödediği vergi 2023 yılında toplam 324 milyon ₺’dir. Bu sene de iki katını vereceğiz. 2500 ailenin ekmek yediği şirketi karalamaya utanmıyorsun anlaşılan, rahatça iftira atabildiğine göre yüzsüzler listesine seni sokabiliriz bence. İşe bak yıllarca vergi rekortmeni ol, bir de kendinden başka kimseye faydası olmayan bu hokkabazlarla uğraş." dedi.