Defne Joy Foster terörist Gülen'e FETÖ lakabını taktığı için öldürüldü

2011 yılında şüpheli şekilde vefat eden oyuncu Defne Joy Foster'ın annesi Hatice Foster, FETÖ lideri Fethullah Gülen'in ölümünün ardından konuştu. Anne Foster, "Defne 'FETÖ' lakabını taktığı için benim tahminimce o öldürüldü" dedi

FETÖ lideri Fethullah Gülen'in ölümü sonrası akıllara, Şubat 2011 tarihinde şüpheli şekilde vefat eden ünlü oyuncu Defne Joy Foster geldi.

Gülen'e 'FETÖ' şeklinde hitap eden ilk oyuncu olan Foster'ın ölümü hakkında soru işaretleri devam ederken oyuncunun annesi Hatice Foster, hain Gülen'in ölümü sonrası ilk kez konuştu.

Sputnik'ten Mustafa Hoş'a konuşan anne Foster, "Defne, Fethullah Gülen'e FETÖ lakabını taktığı için tahminimce o öldürttü" ifadesini kullandı.

Defne'nin kullandığı astım ilacını kendisinin de kullandığını ifade eden anne, "Defne 'FETÖ' lakabını taktığı için benim tahminimce o öldürttü. Onun kullandığı ilacı ben de kullanıyordum. Ben de astım ilacı kullanıyorum ve her zaman yanımda" diye konuştu.

"Her şey sümen altı edildi"

Defne Joy Foster'ın rahatsızlandığında Kerem Altan'ın 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aramak yerine sokaklara çıkarak doktor aradığını hatırlatan anne Foster, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kerem Altan sokaklarda doktor aradı. Sokaklarda doktor aramak yerine ambulansı arasaydı belki de kızım ölmezdi. Kerem Altan'ın Allah belasını versin. Bir kere bile bana Altan ailesi bana başsağlığı için telefon açmadı. Bugün ölsem umurumda olmaz. Şu gözüm kapanmadan Allah'ın onlardan intikam almasını istiyorum. Her şey sümen altı edildi."