Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar kendi hayatını anlatan TRT dizisinde oynadı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, TRT dizisine konuk oyuncu olarak katıldı.

TEKNOFEST'e katılan gençlerin konu edildiği yeni sezon ilk bölümünde Selçuk Bayraktar, T24'tedeki Kod Adı Kırlangıç dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldı.

Dizi çekimleri ise TEKNOFEST'in bu yıl gerçekleştirildiği Adana'nın Şakirpaşa Havalimanı'nda yapıldı.

KOD ADI KIRLANGIÇ dizisinin konusu ne?

Teknoloji meraklısı çocukların heyecan dolu hikayelerini ekrana taşıyacan dizide Serkan Şenalp, Gizem Arıkan, Korhan Herduran, Mine Teber, Ayhan Taş, Zeynep Kankonde, Cemil Şahin ve Eray Kaman gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Komedi, teknoloji ve heyecan dolu sahneleriyle her yaştan izleyicinin ilgisini çekmeye aday olan “Kod Adı Kırlangıç” dizisinin yönetmen koltuğuna ise Emir Khalilzadeh oturuyor.

Dizinin konusu: Aynı mahallede yaşayan çocukların ortak merakı teknolojidir. Drone tasarlamak için bir araya gelen çocuklara yardım edenler de olur, onları engellemeye çalışan kötüler de...

Dizide gençlerin dron tasarlaması ve ona karşı çıkan 'kötüler'in işlenmesi akıllara Selçuk Bayraktar'ın çalışmalarını ve İHA'lara yönelik eleştirileri getirdi.