Fatih Altaylı ile Aslı Baykal arasında Halk TV kavgası! Dangalak, patates...

Gazeteci Fatih Altaylı, YouTube kanalından Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal için çok sert ifadeler kullandı, Halk TV'nin satışıyla ilgili iddialarda bulundu. Aslı Baykal ise sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı ve Altaylı için ağır konuştu...

Gazeteci Fatih Altaylı, kendisine ait YouTube kanalında yaptığı bir yorumda CHP'nin eski genel başkanı Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal ve Halk TV'nin satışıyla ilgili eleştirilerde bulundu.

Aslı Baykal için 'patates' ifadesini kullanan Altaylı, "CHP'nin parasıyla alınmış bir kanalı parayla sattınız ve cebe attınız" iddiasında bulundu.

Altaylı, "Aslı Baykal adından bahsetmeyi sevmiyorum ben. Benim açımdan patates gibi bir şey. Ona değer katan kısmı toprak altında olduğu için. Babası Deniz Baykal olmasa kim onun adını niye ansın. O yüzden bir kıymeti yok benim açımdan.

Ben ona yıllardır aynı soruyu soruyum. Kardeşim partinin parasıyla alınmış kurulmuş Halk TV'yi parayla sattınız. Ve parayı da cebe attınız. Oradan gelen parayı hangi hakla cebinize attınız. Bu soruya yanıt veremiyor." dedi.