Fatih Altaylı İnternete ödediği paraya isyan etti!

Son günlerin tartışmaları konularından biri de internet ve cep telefonu faturalarındaki fahiş artışlardı. Üstelik haberleşme enflasyon verilerine eksi olarak yansımıştı. Faturalara isyan edenler kervanına gazeteci Fatih Altaylı da katıldı. Son aylardaki ödedikleri faturaları paylaşan Altaylı aradaki artışın yüzde 300 olmasına isyan etti.

Cep telefonunu da interneti de kullanmayan çok az vatandaş kalmıştır. Bu kadar telekomünikasyondaki faturaların tüm herkesi ilgilendirdiğini gösteriyor. Son aylardaki artış ise vatandaşın cebini iyice yaktı.

"DÜNYADAN HABERİ YOK"
Geçen seneki faturalar artık hayal olurken artışlar neredeyse en az yüzde 100'den başladı. Bu konuda mağdur olanlardan biri de Fatih Altaylı oldu. Artışa dikkat çeken Altaylı son aylardaki internet faturalarını paylaşarak, 'Bakan beyin dünyadan haberi yok' dedi.

Altaylı şu sözlerle isyanını dile getirdi;



"Faturalarımızı ekrana koyalım. Hangi ayda ne kadar artmış görsünler. 3-4 ayda artış yüzde 200-300. Bakan beyin dünyadan haberi yok. Çünkü orası da özel kalem suntasının, bir takım adamların kontrolü altında." sözleriyle isyan etti. Gösterilen faturalarda ise Nisan ayında 217 lira, Mayıs'ta 408 lira, Haziran'da 408 lira ve son olarak temmuz ayında 675 liralık borçlanma olduğu görüldü.

KIŞ SAATİ UYGULAMASI
Altaylı öte yandan kış saati uygulaması için de kendilerine mail geldiğini belirtti. Altaylı uygulanan sistem için 'tam bir felaket' yorumunda bulundu.