Fenerbahçe teknik direktörü Mourinho'nun kızı ultra lüks düğünle evleniyor

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho'nun kızı, 2 milyon sterlinlik çiftlikte dünya evine giriyor

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho'nun kızı Matilde Mourinho, nişanlısı Danny Graham ile 2 milyon sterlinlik çiftlikte düzenlenecek görkemli bir törenle evlenecek. 

Matilde Mourinho ve nişanlısı Danny Graham, bugün Mourinho'nun memleketi Portekiz'de Setubal yakınlarındaki Azeitao'da bir aile çiftliğinde 300 davetlinin katılımıyla dünya evine girecek. 

28 yaşındaki göz alıcı mücevher tasarımcısı Matilde, tören öncesinde havanın iyi olmasını umduğunu itiraf ederek “Açıkçası yağmur yağmasını istemiyorum" dedi. Ancak hava durumu uzmanları şiddetli yağmur ve muhtemelen gök gürültülü fırtına bekliyor. 

Matilde ayrıca ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte kutlama yapacağı için çok mutlu olduğunu söyledi. 

Matilde Mourinho, 2016'dan beri nişanlısıyla Londra'da yaşıyor. Graham, “Agace and Graham” adlı bir emlak danışmanlığı şirketinin yöneticisi ve kurucu ortağı.

Düğün, Portekiz basını tarafından yılın düğünü olarak adlandırılıyor. 

Mourinho ailesinin Azeitao'daki iki milyon sterlinlik evindeki düğün töreni ve pazar günü Herdade do Peru'da yapılacak düğün sonrası buluşmanın yanı sıra, dün akşam için şirin kasabanın Jose Mario da Fonseca Müze Evi'nde yaklaşık 80 konuk için bir düğün öncesi yemeği de organize edildi.