Hüda Par ve AKP medyası arasında Hizbullah krizi patladı: Ümmetten değil mi ulan!

HÜDA PAR'lı Faruk Tasan'ın Hizbullah'ı öven paylaşımı, AKP'ye yakın gazeteciler İsmail Kılıçarslan ve Erem Şentürk tarafından sert tepkiyle karşılandı.

İsrail'in Lübnan'a başlattığı hava saldırıları sürerken, HÜDA PAR Van İl Başkan Yardımcısı Faruk Tasan'ın Hizbullah'a destek veren paylaşımda bulunması, AKP'ye yakınlığıyla bilinen gazeteciler sert tepki gösterdi.

Faruk Tasan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Lübnan ve Hizbullah ümmetin şerefini kurtarmak için mücadele eden kardeşlerimiz. Bu savaşta tüm dua ve desteklerimiz sizinle" ifadelerini kullandı.

"ÜMMETTEN DEĞİL MİYDİ LAN"

Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan, Tasan'ın "Ümmetin şerefi' diyor yahu. Bu Hizbullat isimli katiller topluluğunun Suriye'de katlettiği yüz binlerce insan ümmetten değil miydi lan? Bu Hizbullat isimli katil sürüsü daha iki gün önce İsrail saldırısında geberen komutanı için 'Suriye'de tekfircilerle kahramanca mücadele etti' diye taziye yayınlamadı mı?

Bu katil sürüsünün 'tekfirci' dediği insanların Suriyeli kadınlar, çocuklar, gariban halk olduğunu bilmediğimizi zannediyorsunuz lan? Allah'ın laneti Rafizi sapkınların emperyalist ajandalarını savunanın üzerine olsun. Kim Amerikan, Rus, Rafizi emperyalizmin köpeğiyse tasmasıyla yollarda sürünsün de bir yudum su vereni olmasın" yanıtını verdi.