Konak Belediyesi’nden 5 milyon değerinde Şevval Sam konseri tepki çekti

Konak Belediyesi'nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için organize ettiği konserde sahne alacak olan Şevval Sam'ın, iki saatlik sahne performansı için 5 milyon 300 bin TL alacağı iddia edildi.

Sosyal medyada Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu’nun “Borç içinde bir belediyeyiz" açıklaması hatırlatılarak konser için Şevval Sam'a verileceği iddia edilen paraya tepki gösterildi.

Gazeteci Tolgahan Erdoğan'ın aktardığına göre 4 Ekim 2024’te yapılan anlaşmada Şevval Sam'ın kaşe bedeli olarak CHP’li belediyeden 5 milyon 300 bin lira ödeme alacağı iddia edildi.

Ancak konser ücretine, İzmir'in Konak ilçesinde ihmalden kaynaklı elektrik çarpması sonucu iki kişinin hayatını kaybetmesi ve Konak Belediye Başkanı Mutlu'nun belediyenin borçlu olduğuna yönelik açıklamaları sosyal medyada hatırlatılarak tepki gösterildi.

Bazı sosyal medya kullanıcıları ise Şevval Sam'ın kadın cinayetleri konusunda bir açılışta yaptığı "Hiç kötü şeylerden bahsetmeyelim... bu gece değil" açıklamasından dolayı konserde sahne almasını doğru bulmadıklarını ifade etti. Şevval Sam cephesinden henüz bir açıklama gelmedi.