Müge Anlı'da şoke eden itiraf: Babamı annemin sevgilisi Şeyhmus üçlü priz kablosuyla boğarak öldürdü

Müge Anlı'ya, babaları Cengiz Karademir'in şüpheli ölümüyle ilgili başvuran dört kardeşin itirafları sonrası stüdyo buz kesti. Genç kız, babasının yemeğine uyku ilacı koyduğunu ve annesi ile sevgilisinin, bu ölümden sorumlu olduğu itirafı herkesi şoke etti.

Gaziantep Şehilkamil'de yaşanan olayda, 47 yaşındaki 5 çocuk babası olan Cengiz Karademir, evinde şüpheli bir şekilde hayatını kaybetti.

Karademir'in ölüm nedeni resmi kayıtlara kalp krizi olarak geçerken, çocukları herkesi şaşkına çeviren bir iddia ortaya çıktı. Babalarının ölümünün araştırılması için Müge Anlı'ya başvuran 4 kardeş, anneleri Emine Karademir'i ve sevgilisi Şehmus'u suçladı.

Kardeşlerden Naime Karademir, canlı yayındaki cinayet itirafıyla stüdyoyu hayretler içerisinde bıraktı. Genç kız, annesiyle onun sevgilisinin, babasının ölümünden sorumlu olduğunu söyleyerek, babasının yemeğine uyku ilacı koyduğu itirafında bulundu.

Annesi Emine ve sevgilisi Şehmus'un, babasını öldürme planından bahseden genç kız, annesinin kendisine peçeteye uyku ilacı verdiğini söyleyerek "Yemeğine kat dediler. Mantının yoğurduna koydum, babam yiyince uyudu. Annemin sevgilisi babamı boğarak öldürdü" itirafında bulundu.

Naime'nin ağlaması üzerine ilk denemede başarısız olduğu belirtilen Şehmus'un, Naime'yi evden gönderdikleri sırada tekrar geldiği ve Cengiz ile Şehmus arasında boğuşma yaşandığı ifade edildi. Cengiz'in boğuşma sonrası bayıldığı, Şehmus'un ise üçlü prizle boğduğu öne sürüldü.

Naime'nin ise o gece arkadaşında kaldığı, eve ertesi gün geldiği ve kapıyı açan olmadığı öğrenildi. Eve girildiğinde ise boğuşma ve kan izlerinin olduğu, ölümünün kalp krizi olarak belirlendiği ve "doğal ölüm" ibaresinin yer aldığı ifade edildi.

İddiaların odağındaki anne Emine ise canlı yayında söylenenleri reddederek "Hakkımı helal etmiyorum" dedi.