Pınar Deniz'den 'Yenidoğan Çetesi'ne tepki:Anne adayıyım, artık bakamıyorum

Oğlunu kucaklamak için gün sayan Pınar Deniz, "Yenidoğan Çetesi"ne tepki gösterdi. Hamile olduğunu vurgulayan Deniz, anne adayı olarak yaşananlardan ötürü mutsuz bir dönemden geçtiğini anlattı.

Üç aylık hamile olan oyuncu Pınar Deniz, Mabel Matiz'in konserine katıldı. Eşi Kaan Yıldırım ile bebeklerini kucaklarına almak için gün sayarken, erkek çocuklarının isminin henüz belli olmadığını açıkladı. Takvim gazetesinden Doğan Savaş'ın haberine göre, Yenidoğan Çetesi"yle ilgili de konuşan Deniz, "İçeriğine bakamıyorum. Korkunç hissediyorum. Ne yapılabilir diye kendi adıma düşünmeye çalışıyorum. Bizim üzerimize düşen muhakkak görevler vardır..."

"ARTIK BAKAMIYORUM"

"Takipçi sayımız ve görünür olduğumuz için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz ama bizi aşan durum... Her gün kötü olunabilir duygusuyla uyanmaktan çok yoruldum. Anne adayıyım artık bakamıyorum ve mutsuzum" diye konuştu.

"KORKMAK ŞIMARIKLIK GELİYOR"

Oyuncu, "Doğum yapacaksınız bu durum sizi korkuttu mu?" sorusuna, "Kendi adıma bir şeyden korkmuyorum. Korkunç şeyler yaşıyoruz, kendi adıma korkmak şımarıklık geliyor" diyerek duygularını dile getirdi.