TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan çok konuşulacak MİT ve FETÖ çıkışı

Hacıosmanoğlu, yönetiminde yer alan Bayram Saral'ın başkanlığa seçildikten sonra istifa etmesinin 'FETÖ'nün kliklerinin harekete geçmesiyle ilgili' olduğunu iddia ederek MİT'in Sarallar ile ilişkisini araştırmak için ekip kuracağını öne sürdü. 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, gelecek sezondan itibaren özel bir yazılım ekibiyle Süper Lig'de korsan yayını engelleyeceklerini söyledi.

Hacıosmanoğlu, A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella ile yola devam edeceklerini açıkladı.

Öte yandan; Hacıosmanoğlu, yönetiminde yer alan Bayram Saral'ın başkanlığa seçildikten sonra istifa etmesinin 'FETÖ'nün kliklerinin harekete geçmesiyle ilgili' olduğunu iddia ederek MİT'in Sarallar ile ilişkisini araştırmak için ekip kuracağını öne sürdü. 

Hacıosmanoğlu açıklamalalarında Millî İstihbarat Teşkilatı başkanı İbrahim Kalın'ı tanıdığını belirterek Kalın'ın bu durumdan haberi olmadığını düşündüğünü söyledi. Hacıosmanoğlu, Kalın hakkında, "İbrahim Kalın'ı tanırım, haberi yoktur diye düşünüyorum, varsa vahim" ifadelerini kullanarak tepki gösterdi.

Hacıosmanoğlu, adil ve adaletli bir düzen olmadığını da belirterek, "Adil ve adaletli bir düzen yok. İki takımı al yürüt, 99-102 puan. Dünyanın hiçbir yerinde yok" ifadelerini kullandı.

Süper Lig'de görev alan hakemlerin maaşlarını 2 katına çıkaracağını belirten Hacıosmanoğlu, Video Yardımcı Hakem uygulaması için "VAR'da insani hatayı kabul etmiyorum. İki sefer pozisyonu seyredince ben bile görüyorum, orada hata yapma şansı yok" ifadelerini kullandı.