TikTok fenomeni Kübra Aykut'un şüpheli ölümü: Kübra Aykut kimdir, neden öldü?

Sosyal medya fenomeni Kübra Aykut'un gerçek bir düğünden farksız olan damatsız düğünü sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekmişti. Kübra Aykut kaldığı binanın 5'inci katından düşerek hayatını kaybetti.

Tiktok fenomeni Kübra Aykut, İstanbul Sultanbeyli'de yaşadığı lüks bir sitenin 5'inci katındaki dairesinden atlayarak hayatına son verdi. Aykut'un ölümünden saatler önce "Kilo alamıyorum" diyerek paylaşım yapması ve evini temizlediği anlarını yayınlaması dikkat çekti.

Kübra Aykut'un sevgilisinin ise kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanan ve kısa süre önce tahliye olan Dilan Polat'ın avukatı Enes Çetinkaya olduğu belirlendi. Kübra Aykut'un ölümünü, bıraktığı o mektup aydınlatacak!

'Kendime layık damat bulamıyorum' diyerek kendi kendine düğün yapan Tiktok fenomeni Kübra Aykut, Sultanbeyli'de 5. kattan düşerek hayatını kaybetti.

Öte yandan Kübra Aykut'un sevgilim diye bahsettiği kişi ise fenomen Dilan ve Engin Polat çiftinin avukatı Enes Çetinkaya çıktı. Kübra Aykut'un ölüm haberini alan Dilan Polat ile Engin Polat, soluğu hastanede aldı.

 6 SAAT ÖNCEKİ PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ

Ekoltv'nin haberine göre, Kübra Aykut ölümünden 6 saat önce yaptığı paylaşımda, "Enerjimi topladım ama kilomu toplayamıyorum. Bugün 44 kiloya düştüğümü gördüm. Her gün bir kilo geriye gidiyorum. Ne yapacağım ben, bana acil kilo aldırmanız gerekiyor." ifadelerini kullanmıştı.

Bu olay, sosyal medya dünyasında derin bir üzüntü yarattı.