Yalı Çapkını 'nın Pelin'i Buçe Buse Kahraman'a karakter tacizi... Yaşadıklarını anlattı

Yalı Çapkını dizisinde "Ferit" karakterinin eski sevgilisi "Pelin"e hayat veren Buçe Buse Kahraman, izleyiciler tarafından uğradığı psikolojik tacizi anlattı. Kahraman, izleyicilerin oyuncu ve karakter arasında ayrım yapmaları gerektiğini belirterek isyan etti

Yalı Çapkını dizisinde "Pelin" karakterine hayat veren genç oyuncu Buçe Buse Kahraman, dizide "Ferit" karakterinin eski sevgilisini canlandırıyordu. "Ferit" ve "Seyran" karakterlerini ayırdığını düşünen hayranların yoğun saldırısına uğrayan Kahraman, yaşadığı psikolojik taciz nedeniyle de diziden ayrılmış ve konuyu yargıya taşımıştı. Yaşadığı taciz hakkında konuşan genç isim, "Bu beni üzdü ya da çok kötü etkiledi diyemem, sadece benim için hayatta en önemli şeylerden biri saygı. Herkesten de o saygıyı beklerim" dedi.

Oyuncu ve karakter arasında ayrım yapılmamasına isyan eden Kahraman, linç kültürüne de dikkat çekerek, "Sosyal medyada ne yaşadığını bilmediğimiz insanlara korkunç şeyler yaşatabiliyoruz. Bu hakaret boyutuna geldiğinde insan orada bir dur demek istiyor" ifadelerini kullandı.