Abone Ol

Altın satıp araba, ev alacaklar için fırsat tarihi verdi

Elindeki birikimi altın alarak değerlendirmek isteyenler fiyatları takip ederken bir yandan da elindeki altını araba ya da ev almak için satmayı düşünenler satış için uygun zaman olup olmadığını merak ediyor. Finans analisti İslam Memiş bu dair çarpıcı değerlendirmeler bulundu ve gram altında 4500 TL'ye dikkat çekti.

Altın satıp araba, ev alacaklar için fırsat tarihi verdi

Altında son durum ne? Fiyatlar biraz daha düşecek mi, yükselecek mi? Altınalmayı düşünenler kadar elindeki altını satmayı düşünenler de bu soruların yanıtını araştırıyor. Elindeki birikimi altın alarak değerlendirmek isteyenler fiyatları takip ederken bir yandan da elindeki altını araba ya da ev almak için satmayı düşünenler satış için uygun zaman olup olmadığını merak ediyor. Finans analisti İslam Memiş bu dair çarpıcı değerlendirmeler bulundu ve gram altında 4500 TL'ye dikkat çekti.

4500 TL'Yİ KAFASINA KAZIMASI LAZIM"
İşte altın borcu olanlar çok dikkat etmesi lazım. Mümkünse 2025 yılı için altın borçlanılmamalı. Eğer borçlanma zorunlu olan vatandaşlarımızın da o 4 bin 500 lirayı kafasına kazıması lazım. Yani bir maliyet hesabı yapması lazım. Dünya ekonomileri iyi bir yere gitmiyor yani artık küresel piyasalarda biraz daha savaş riskleri ön planda olduğu için biraz daha temkinli olmakta fayda var, dikkat etmekte fayda var. Genel tabloya baktığımız zaman hani varlıklarımızın miktarını biraz daha artırmak, fiyatıyla çok ilgilenmemek daha isabetli olur.