Abone Ol

Bahçeli MHP'nin hedef gösterdiği 154 kişilik listeyi gösterdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, merakla beklenen sürpriz basın toplantısında, gazetecilerden siyasetçilere, hukukçulardan akademisyenlere, içinde 154 kişinin ismi olan listeyi gösterdi; "Bu dosya elimizdedir. Günü geldiğinde bu dosya eyleme de geçecektir. Eylem hukuki nitelikte olacaktır. Onlarla muhatap olmayı dahi kabul etmeyiz ama hukuk zemininde mutlaka hesaplaşacağız" dedi.

Bahçeli MHP'nin hedef gösterdiği 154 kişilik listeyi gösterdi

Soru-Cevap

(Sokak hayvanları yasa tasarısı)

Türk milleti hayvaları sever köpekleri dost kabule der. O sebepten dolayı köpeklere karşı uygulanacak her türlü yanlışın karşısında durur. MHP de üzerine düşeni yapacaktır. Köpekleri dost olanlar köpekleri dost zannedenler sokaklara dökülerek köpekleri taşlamaya devam etmesinler. Onlar cenabı allahın yarattığıdır.

(Listesi hazırlanan 154 isim)

Bazı çevreler 2024 yılının içerisinde Milliyetçi Hareket Partisi’ne karşı çok büyük haksızlıklar iftiralar yalanlar hakir görmeler suçlamalarda bulunmuşlardır. Bunların toplamı 154 kişidir. Milliyetçi Hareket Partisi olarak basın mensupları olan değerli kardeşlerime bu gerçeği hatırlatmak istiyorum. Sizlerle çok zaman beraber oluyoruz ama televizyonda ayrıldığımız şahsiyetler var. Onları kabul etmekte zorlanıyoruz ama yakın takip altındayız.

Şu görmüş olduğunuz liste kimin hangi gün hangi saatte hangi programda nasıl konuştuklarının kimlerle konuştuklarının, MHP’ye hangi hakaretleri yaptıklarının toplamıdır. Bu dosya elimizdedir. Günü geldiğinde bu dosya eyleme de geçecektir. Eylem hukuki nitelikte olacaktır. Bizi hedef gösteriyorlar saçmalığından da korkaklığından da kendilerini kurtarsınlar. Onlarla muhatap olmayı dahi kabul etmeyiz ama hukuk zemininde mutlaka hesaplaşacağız.

Bizlere her türlü hakareti yapıyorlar iftira ediyorlar olayları olduğundan fazla abartıyor ve saptırıyorlar. Konuşmaması gerekenleri konuşmaya mecbur ediyorlar. Bütün bunları dikkate alarak sizler cevap verdiğinizde bakınız bizi hedef gösteriyor diyorlar. Bizim hedefimi adalettir kendileri muhatabımız dahi değildir.