Abone Ol

Bahçeli'nin danışmanı Yıldıray Çiçek Cem Toker'i yerin dibine geçirdi

Bahçeli'nin danışmanı Yıldıray Çiçek, LDP'nin eski genel başkanı, Halk TV'de yorumculuk yapan Cem Toker için "Teslim aldığı partinin 3/2’sini denizdeki Yunuslara yedirmiş olan bir adam siyasette itibar ölçmeye kalkıyor" dedi.

Bahçeli'nin danışmanı Yıldıray Çiçek Cem Toker'i yerin dibine geçirdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin basın danışmanı Yıldıray Çiçek, Türkgün gazetesindeki köşesinde eski Liberal Demokrat Parti (LDP) Genel Başkanı Cem Toker'i hedef aldı.

Cem Toker'e seslenen Yıldıray Çiçek, "Teslim aldığı partinin 3/2’sini denizdeki Yunuslara yedirmiş olan bir adam siyasette itibar ölçmeye kalkıyor. Evet, Cem Toker senin bu toplumda gördüğün itibar nedir de milyonlarca oy alan MHP’yi ve her sözü ile Türk milletinde etki uyandıran, Türk siyasetini şekillendirmede özgül ağırlığı olan MHP Lideri Devlet Bahçeli hakkında 'sol Medyaya' şirin gözükmek için hadsiz açıklamalar yapıyorsun?" dedi.

"UÇUK KAÇIK FİKİRLERİN SAHİBİ"

"Bir insan MHP’nin politikalarını, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin siyasetteki duruşunu sevmeye mecbur değil elbette. Kimsenin de Halk TV gibi medya kurumlarını, Cem Toker gibi siyasetçi modellerini sevmeye de mecburiyeti yoktur" diyen Yıldıray Çiçek, "MHP’yi hedef haline getirmek için Cem Toker gibi boş beleş siyasetçileri boş yere kullanmayın.

Halk TV ekranlarında, LDP genel başkanı iken en fazla 36 bin oy almış uçuk kaçık fikirlerin sahibi bir partinin eskisini, siyasette 'ciddiye alınma' noktasında konuşturuyorsanız eğer bu sizin pespayeliğinizin bir kez daha tescillendiğini gösterir. 'Fikir özgürlüğü, demokrasi var' diyorsanız, o halde duyduklarınızı da bu pencereden bakacaksınız "satırlarını kullandı.