Abone Ol

Bakanların Narin paylaşımında ortak tavır: Aileye kimse başsağlığı dilemedi

Diyarbakır'da 19 gündür kayıp olan 8 yaşındaki Narin'in cansız bedeni bulundu. Kahreden haberi duyuran İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın Narin Güran paylaşımlarında aileye başsağlığı dilememesi dikkat çekti.

Bakanların Narin paylaşımında ortak tavır: Aileye kimse başsağlığı dilemedi

Diyarbakır’da 21 Ağustos'tan bu yana kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni, köye 2 kilometre uzaklıktaki dere yatağında çuval içinde bulundu.

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu "Narin' in cansız bedeni dere kenarında çuval içerisinde bu sabah 08.45 sıralarında bulunmuştur. Narin' in öldürüldükten sonra bir çuvalın içine konup dere kenarına getirildiği, çuvalla birlikte suyun içerisine yerleştirildiği, üzerinin ağaç dalları ve taşlarla kapatılarak doğal bir görüntü verilmeye çalışıldığı anlaşılmıştır" açıklamasını yaptı.

Bakan Yerlikaya, Bakan Tunç ve Bakan Göktaş'ın paylaşımlarındaki detay ise dikkat çekti.

3 BAKAN DA AİLEYE BAŞSAĞLIĞI DİLEMEDİ

Narin'in cansız bedeninin bulunduğunu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Yerlikaya, "Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin kızımızın maalesef cansız bedeni Jandarma ekiplerimiz tarafından bulundu. Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Başımız sağolsun" ifadelerini kullandı.