Abone Ol

Bebek katili çetenin ucu Adnan Oktar örgütüne uzandı: TV100 ekranlarında ilginç itiraf

Yenidoğan çetesinin arkasında Adnan Oktar Terör Örgütü mü var? Hastanelerden sorumlu imamı Pınar Akkaş ile yenidoğan çetesi arasında nasıl bir ilişki var? Ahmet Atilla Yılmaz’ın örgüt adına kan kaçakçılığı yapan Oktar Babuna ile bağlantısı ne? Tüm merak edilen soruların cevaplarını eski örgüt üyesi Özkan Memati, tv100'de anlattı.

Bebek katili çetenin ucu Adnan Oktar örgütüne uzandı: TV100 ekranlarında ilginç itiraf

İstanbul’da bebek acil hastalarını daha önce anlaştıkları özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk edip, ölümlerine neden olan yenidoğan çetesi hakkında kan donduran detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Son olarak yenidoğan çetesi ve Adnan Oktar Terör Örgütü ile bir bağlantı olup olmadığı merak konusu oldu.

Yenidoğan çetesi bebek acil hastalarını daha önce özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk edip ölümlerine neden olmuştu. Çete ile başlatılan soruşturmada adı geçen isimlerden biri de Medilife Beylikdüzü Hastanesi'nin başhekimi Ahmet Atilla Yılmaz’dı. Yılmaz’ın Adnan Oktar Terör Örgütü’nün yayın organında, örgütün hastanelerden sorumlu imamı Ayşe Pınar Akkaş ile örgüt için kan kaçakçılığı yapan Beyin Cerrahı Oktay Babuna ile birlikte bir programa konuk oldukları ortaya çıktı. Yılmaz’ın programına katıldığı Ayşe Pınar Akkaş ile 2018 yılında Beylikdüzü Devlet Hastanesi’nde buluştuğu ve başhekimlik odasında görüşüp sonrasında bir restorana gittikleri polisin fiziki takibi ile tespit edildi.

Ahmet Atilla Yılmaz'ın geçtiğimiz yıl bir televizyon kanalında yayınlanan "Adım Farah" dizisinde kendi adıyla çocuk doktoru olarak rol aldığı ortaya çıkmıştı.

“YENİDOĞAN” ÇETESİ İLE ADNAN OKTAR ÖRGÜTÜ ARASINDA BAĞ VAR MI?

Peki, Yenidoğan çetesinin arkasında Adnan Oktar Terör Örgütü mü var? Hastanelerden sorumlu imamı Pınar Akkaş ile yenidoğan çetesi arasında nasıl bir ilişki var? Çetenin en dikkat çeken isimlerinden Ahmet Atilla Yılmaz’ın örgüt adına kan kaçakçılığı yapan Oktar Babuna ile bağlantısı ne? Merak edilen soruların cevaplarını Adnan Oktar Terör Örgütü’nün ilk şikayetçisi Özkan Memati tv100 canlı yayınında anlattı.

“ÖRGÜTÜN SUÇ NETWORKU”

“Bu bir suç örgütü. Suç örgütü networkünü suç üzerine kuruyor. Nerede bir suçlu, suç işleme potansiyeli olan, yarın bir gün örgütün illegal faaliyetlerine ortak olacak ya da göz yumacak bir rapor lazım olduğunda, illegal bir konu olduğunda faydalanacak kişileri networküne katıyor. Örgütün bu kişilerle bağlantılı olma sebebi bu. Adnan Oktar’ın dövdüğü ya da işkence ettiği birine bir rapor alınabilir. İstismar sonucu sağlığı bozulan birine alınabilecek bir sağlam raporu olabilir. Bunun için bu kadının yaptığı networkler var.”

“MİLYARCA DOLARLIK PASTA”

“Örgüte bağlı 2-3 tane şirket insanları zayıflatma ve alerjisi ile ilgili birtakım konularda reçete yazmak için insanların kanları topluyor. Bu milyarlarca dolarlık bir pasta. Bunu toplayıp yurt dışına gönderip test yaptığını söyleyerek insanlara reçete yazıyorlar. Bu kanların daha sonra yurt dışına gitmediği, bu reçetelerin Türkiye’de kendiler tarafından yapıldığı, bu gelen kişilerin kredi kartlarından çekilen post makinelerinin yurt dışına bağlı olduğu ve paranın yurt dışına aktarıldığı tespit edildi.”

“SUÇUN YAKITI PARA”

Bu yapıyı vampir gibi düşünün kanla besleniyor. Bunlarda para ile besleniyor. Bu vampir yapı parayı bünyesine katması gerekiyor. Hayatın devam etmesi için. Suçun yakıtı para. Parayı da legal olarak içeri çekemeyeceği için bu networkleri, ilişkileri kurarak her türlü günah ve kötülükle besin kaynağını sağlıyorlar.

İŞTE O VİDEO