Abone Ol

Bursa’da sapık şeyh kâbusu! Mağdur kadın başına gelenleri anlattı: Bana çırılçıplak gel dedi

Ticani Tarikatı şeyhi eski polis Ahmet Şahin Uçar hakkında savcılığa şikayette bulunan kadın müridinin iddiaları adeta kan dondurdu. Savcılığa suç duyurusunda bulunan kadın müritlerden ‘Ç.’ İfadesinde “Bana çırılçıplak gel dedi. Ben de 'Herhalde bütün düşüncelerinden sıyrıl gel diyorsunuz Hocam' diye yanıt verdim. 'Öyle değil. Maddi olarak da çırılçıplak gel' dedi” ifadelerini kullanarak başına gelenleri tek tek anlattı.

Bursa’da sapık şeyh kâbusu! Mağdur kadın başına gelenleri anlattı: Bana çırılçıplak gel dedi

Bursa’da Ticani Tarikatı şeyhi olduğunu iddia eden Ahmet Şahin Uçar’ın, Badeci Şeyh gibi müritlerine cinsel istismarda bulunduğu iddia edilmişti. Savcılığa suç duyurusunda bulunan kadın müritlerden ‘Ç.’ yaşadıklarını anlattı.

 

Eski özel harekât polisiyken meslekten ayrılıp şeyh olduğunu savunan Ahmet Şahin Uçar’ın videoları yüz binlerce kişi tarafından izleniyor ve buradan kendisine mürit topluyor. YouTube kanalında 40 bin 800 abonesi bulunan Uçar hakkında ortaya atılan iddialar ise akıl alır gibi değil…

Birgün gazetesinden Timur Soykan’ın haberine göre; Savcılıklara şikâyette bulunan kadınlar, İbn Arabi kitaplarını okuduktan sonra Ahmet Şahin Uçar’ın videolarını izlediklerini ve kendisiyle temas kurduklarını anlatıyor. Başka ülkelerden ve Türkiye’den kadın müritler, Ahmet Şahin Uçar’ın “Allah yolunda imtihan”, “Kayıtlarını silip seni yeniden inşa edeceğim”, “Sırları vereceğim” diyerek çıplak fotoğraf ve videolarını istediğini anlatıyor. Ahmet Şahin Uçar’a çıplak video ve fotoğraflarını gönderen bir kadın mürit yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

"Tasavvufla ilgilenen meraklı bir insandım, dini konuları araştırıyordum. İbn Arabi kitaplarını özellikle okuyordum. Ahmet Şahin Uçar’ın videolarını izledim. Kendisinin mürşit olduğunu anlatıyordu. İbn Arabi’nin kitaplarından okuyor, kitaptan konuşuyordu. Ben ‘ilimler dünyasına düştüm’ diye seviniyordum.