Abone Ol

CHP'li Mahmut Tanal'dan sözde imam Halil Konakçı'ya sert tepki: Sosyal medya maymunu, provokatör

CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, Twitter'dan kendisini hedef alan Halil Konakçı'ya ateş püskürdü. Tanal, Diyanet'e "Halil Konakçı adlı provokatöre daha ne kadar göz yumacaksınız?" diye sorarken Konakçı için, "Şöhret budalası, sosyal medya maymunu" dedi.

CHP'li Mahmut Tanal'dan sözde imam Halil Konakçı'ya sert tepki: Sosyal medya maymunu, provokatör

CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, sosyal medya platformu Twitter'dan kendisine paylaşımlarda bulunan İstanbul Pendik Uluçınar Camisi İmamı Halil Konakçı’ya tepki gösterdi.

Tanal kendisine, "Bir adet Mahmut Tanal isimli başı boş, pkklı ortaklarından öğrenmiş olacak ki Şanlıurfa’da İl Müftümüzün aracının önünü kesip saldırmış" diyen Konakçı için Diyanet İşleri Başkanlığı’na seslendi. Tanal, "Halil Konakçı adlı provokatöre daha ne kadar göz yumacaksınız?" diye sordu.

CHP Milletvekili Mahmut Tanal’ın Twitter'dan Halil Konakçı’ya verdiği cevap şöyle:

"Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde devletin maaşlı memuru olan Halil Konakçı isimli sosyal medya provokatörü, Peygamberler Diyarı Şanlıurfa’nın öz evladı Mahmut Tanal’ı 'imansız' ilan etmiş!

Hatırlanacağı üzere, geçtiğimiz yıl Şanlıurfa’da yıkıma yol açan deprem ve sel felaketlerinin ardından altyapısı yenilenmeyerek harabe halde bırakılan Haliliye İlçesi Ahmet Yesevi Mahallesi’nde, vatandaşların şikayetlerini dinlerken Şanlıurfa İl Müftüsü Ramazan Tolan’a rastlamıştım.

Çukurlardaki kirli su birikintilerini göstererek, 'Temizlik imandandır' Hadis-i Şerif’ini hatırlatmam üzerine Müftü Tolan, 'Bana ne?' şeklinde nezaket dışı cevap vererek, arabasına binip çekip gitmişti.

"KİLİSEDE GÖREVLİ BAŞPAPAZLARA ÖZENEN…"

Sosyal medya hesabındaki paylaşımda, Şanlıurfa Müftüsü Ramazan Tolan ile aramızdaki diyaloğu çarpıtan Halil Konakçı, müfterilikte zirveye çıkmış.

Müslümanları kafir ilan eden terör örgütü IŞİD’in 'tekfir' söylemini benimseyen, aforoz yetkisini elinde bulunduran kilisede görevli başpapazlara özenen Diyanet personeli Halil Konakçı, 'imansız' olduğumu iddia edecek kadar ileri gitmiştir.

"ŞÖHRET BUDALASI, SOSYAL MEDYA MAYMUNU..."

Şöhret budalası, sosyal medya maymunu Halil Konakçı, Hazreti Muhammed’in hadislerini inkar ederek, ehli sünnet yolundan da sapmıştır!

Hoca kılıklı fırsatçı Halil Konakçı, şahsıma karşı sarfettiğin hakaretleri, misliyle sana iade ediyorum!

DİYANET’E HALİL KONAKÇI ÇAĞRISI

Suç sende değil… Senin gibi din istismarcısı bir provokatörü 'İmam-Hatib' diye toplumun karşısına çıkaranlar suçlu!

Diyanet İşleri Başkanlığı’na sesleniyorum! Halil Konakçı adlı provokatöre daha ne kadar göz yumacaksınız?

Bu şöhret budalası, sosyal medya maymunu, trollüğü maharet sanan zat, sizin bünyenizde devletin maaşlı memuru değil mi?

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 'Tarafsızlık ve devlete bağlılık' başlıklı 7. maddesini, “Davranış ve işbirliği” başlıklı 8. maddesini, 'Basına bilgi veya demeç verme' başlıklı 15. maddesini çiğneyen

Diyanet personeli Halil Konakçı hakkında idari soruşturma başlatılacak mı?

Her önüne gelene sataşan, hakaret eden, İslam dinine mensup vatandaşları 'kafir' ilan eden, hedef gösteren Halil Konakçı’nın maksadını hala anlamadınız mı?

Diyanet camiasındaki imam-hatiblerin de söylem ve tavırlarından rahatsızlık duyduğu Halil Konakçı, sırtını birilerine dayayarak toplumu ayrıştırıyor, kutuplaştırıyor.

Hukuk önünde hesaplaşacağız Halil Konakçı!"

NE OLMUŞTU

Şanlıurfa Müftüsü Ramazan Tolan, navigasyonla cami aradığı esnada şehrin kirliliğinden şikayet eden halkın şikayetlerini dinleyen CHP Milletvekili Mahmut Tanal'a denk gelmişti. Tanal'ı farkeden araç geri geri gitmeye çalışmış ancak Tanal'ın ısrarı sonucunda durmak zorunda kalmıştı. Tanal müftüye sokaktaki bir su birikintisini göstererek "Temizlik imandandır deniliyor. Bu şehrin hali ne? Temizlik ve din açısından ne dersiniz?" diye sormuş müftü ise soruya "Bana ne" cevabını vermişti. Tanal, müftünün yanıtına "Bir müftünün söyleyeceği cümle bu mu?" diye tepki göstermişti.

O anların görüntülerini sosyal medya hesabından yayınlayan Tanal'a ise Halil Konakçı, "Şanlıurfa İl Müftümüz Ramazan Tolan hocamızı gönülden tebrik ediyorum. Bir adet Mahmut Tanal isimli başı boş, pkklı ortaklarından öğrenmiş olacak ki Şanlıurfa’da İl Müftümüzün aracının önünü kesip saldırmış. İmanla uzaktan yakından alakası olmayan başı boş Tanalın imanla alakalı sorusuna İl Müftümüz hakkettiği cevabı muhatap olmamakla vermiş. Devletten maaş alan bu oluşum daha önce çok defa devletin polisine, jandarmasına saldırmasıyla meşhurken şimdi de bir hocaya bir müftüye saldırmakla kendini tescillemiş oldu. Ehhh dedik ya başı boş diye" ifadelerini kullanmıştı.