Abone Ol

Deniz Uğur bu kez şaşırttı: Reha Muhtar yoğun bakımdayken demediğini bırakmamıştı

Reha Muhtar geçtiğimiz günlerde yalısında merdivenlerden düşerek hastaneye kaldırılmış ve entübe edilmişti. Reha Muhtar yaşam savaşı verirken eski eş Deniz Uğur, Nilüfer ve kızı Ayşe hakkında 'oğlum kaçırıldı' diyerek suç duyurusunda bulunmuştu. Deniz Uğur'dan şaşırtan bir paylaşım geldi.

Deniz Uğur bu kez şaşırttı: Reha Muhtar yoğun bakımdayken demediğini bırakmamıştı

Ünlü sunucu Reha Muhtar, evinin merdivenlerinden düşmesi sonucunda hastaneye kaldırılmış ve entübe edilmişti.

Muhtar'ın eski eşi Deniz Uğur ise haberi alır almaz oğlu Poyraz'a ulaşamadığını söyleyerek ortalığı ayağa kaldırmıştı. Deniz Uğur ve avukatı çocuğun şarkıcı Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı Yumlu tarafından alıkonulduğunu ileri sürerek suç duyurusunda bulunulduğunu da açıklamıştı.

Yaşananlar sonra Nilüfer ve kızı da açıklama yaparak iddiaları yalanlamıştı. Poyraz ise annesine gitmek istemediğini açıklamıştı.

Deniz Uğur günler sonra bir paylaşımda bulundu. Reha Muhtar ile yıllardır olaylı bir süreç yaşayan Deniz Uğur şunları yazdı:

"Son günlerdeki travmatik süreçte medyaya yansımış olan tartışmalar tarafımızca sonlandırılmış, karşılıklı özürler dilenmiş ve yanlış anlaşılmalar giderilmiştir.Çocukların üstün yararı için bundan sonra tüm süreci Anne Deniz Uğur ve abla Ayşe Nazlı Yumlu, iletişim ve dayanışma içinde yönetecektir. Kararımıza saygı duyulup konu hakkında daha fazla yorum yapılmamasını kamuoyu ve basın mensuplarından rica ederiz. Teşekkürler."