Abone Ol

Devlet Bahçeli'den Halk TV'ye ağır sözler: 4 tane soytarı muhabirle MHP'yl sorgulayamazsınız

MHP lideri Bahçeli, Sinan Ateş cinayetiyle ilgili açıklamalar nedeniyle, Halk TV, CHP ve Özgür Özel'i hedef aldı: "Ayağınızı denk alın. Özgür Özel sana diyorum. İddiaların aynen şahsın gibi çürüktür. Dört soytarı muhabirle MHP'yi sorgulatmam."

Devlet Bahçeli'den Halk TV'ye ağır sözler: 4 tane soytarı muhabirle MHP'yl sorgulayamazsınız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, yeni yasama yılının ilk grup toplantısında yaptığı açıklamalarda Sinan Ateş cinayeti davası ile ilgili sert mesajlar verdi.

Bahçeli, Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş için isim vermeden "Siyasi kışkırtmanın figüranı olmak bir hanımefendiye yakışmayacaktır" diye seslendi.

CHP lideri Özgür Özel ve Halk TV'yi de hedef gösteren Bahçeli, "Kapımızın önünde baykuş öttürmeyiz, kanat çırpan akbabaların kanatlarını yolarız. Halk TV ve CHP ayağınızı denk alın. 4 soytarı muhabir ile MHP'yi sorgulayamazsınız.

SİNAN ATEŞ DAVASI:

CHP'nin Genel Başkanının bir avuç MHP düşmanı ile adliye kapılarında düşüp kalkması tek kelime ile yüzsüzlüktür. Ne kadar Türkiye karşıtı varsa bir olmuş, görülen bir cinayet davası ile MHP'yi şerefsizce suçlamaya kalkmıştır.

Bazı parti genel başkanları, kifayetsiz muhabirler ayak üstü mahkeme kurup savcı ve hakim rolüne soyunup arkadaşlarımızı yargılamaya girişmiştir. Azmettirici ve katil arayanlar, timsah gözyaşları ile sabrımızı sınayanlar önce aynaya bakacaklar, şeref ve haysiyetleri el verdiği ölçüde konuşacaklar.

MHP Ankara'da görülen malum davanın duruşmalarını takip etmektedir. MHP'ye Pensilvanya operasyonu çekenlere MHP ve ülkü ocaklarını çiğnetmem. Alayını birden heyecanla beklerim.

Özgür Özel sana diyorum; iddiaların da aynen şahsın gibi çürüktür. Siyasi kışkırtmanın figüranı olmak bir hanımefendiye yakışmayacaktır. Herkes haddini bilsin, hudut ihlalinden kaçınsın. Kapımızın önünde baykuş öttürmeyiz, kanat çırpan akbabaların da kanatlarını yolarız. Halk TV ve CHP ayağınızı denk alın. 4 soytarı muhabir ile MHP'yi sorgulayamazsınız.