Abone Ol

Efsane yıldız John Lennon'un karısı Yoko Ono, Türk şoförünü taciz etti mi?

Beatles grubunun unutulmaz isimlerinden John Lennon'un eşi Yoko Ono Türk şoförü Koral Karsan'ın kendini ve oğlunu öldürme tehdidinde, Karsan ise Ono'nun kendisine cinsel tacizde bulunduğunu iddia etti.

Efsane yıldız John Lennon'un karısı Yoko Ono, Türk şoförünü taciz etti...
John Lennon'un eşi Türk şoförüyle mahkemelik oldu

      Beatles grubunun unutulmaz isimlerinden John Lennon'un eşi Yoko Ono, Türk şoförüyle mahkemelik oldu. Ono, Koral Karsan'ın kendini ve oğlunu öldürme tehdidinde, Karsan ise Ono'nun kendisine cinsel tacizde bulunduğunu iddia etti. Beatles grubunun unutulmaz isimlerinden John Lennon'un eşi Yoko Ono, Türk şoförüyle mahkemelik oldu. Ono Koral Karsan'ın kendini ve oğlunu öldürme tehdidinde, Karsan ise Ono'nun kendisine cinsel tacizde bulunduğunu iddia etti. Lennon'un eşi Ono için 10 yıldır şoförlük yapan 50 yaşındaki Koral Karsan, Long Island Amityville'deki evinden göz altına alındı. New York Polis Teşkilatı Şef Sözcüsü Paul Browne, Karsan'ın "değerli eşya hırsızlığı girişimi" suçlamasıyla göz altına alındığını ve iddiaların doğru olması halinde Karsan'ın 25 yıla kadar hapis cezasıyla karşılaşabileceğini söyledi.
  
      TÜRK ŞOFÖRDEN CİNSEL TACİZ İDDİASI

      New York Times gazetesinin haberine göre, suçlamaları reddeden Karsan, 73 yaşındaki Yoko Ono'nun kendisine birçok kez cinsel tacizde bulunduğunu savundu. Karsan, kendisinin Ono'ya dava açmaya hazırlandığını bunu bilen Lennon'un eşinin, cinsel taciz davasının önünü kesmek için böyle bir girişimde bulunduğunu ifade etti.
      Dava ile ilgili olarak gazeteye konuşan ancak adı açıklanmayan bir "hukuk yetkilisi", Karsan'ın bir gün Ono'yla buluşarak ona, şikayetlerini ileten bir mektup verdiğini, mektubun içinde Ono'nun pijamalı bir fotoğrafı ve "insanlar ve konularla ilgili kişisel görüşlerinin olduğu" bir ses kaseti olduğunu söyledi.
      Yetkili, Ono'nun mektuba baktıktan sonra Karsan'a geri vermediğini, bu sırada ikili arasında ufak bir boğuşmanın yaşandığını ancak, belgelerde cinsel içerik olmadığını savundu. Kasette nasıl bir konuşmanın geçtiği belirtilmedi.
  
     2 MİLYON DOLAR İSTEDİÄžİ ÖNE SÜRÜLDÜ

      İddialarda, Karsan'ın, geçen Salı günü bir avukatıyla beraber Ono'yla buluştuğu ve ondan 2 milyon dolar istediği, Türk şoförün daha sonra hem kendini, hem Ono'yu hem de Ono'nun Lennon'dan olan oğlu Sean Lennon'u öldürmekle tehdit ettiği yer aldı.
      Komşuları ise Karsan'ın şık ve temiz biri olduğunu söyledi. New York Times'a konuşan, Karsan'ın her zaman kullandığı garajın çalışanlarından Kenneth Baldi, Türk şoförün "inanılmaz derece kibar bir insan" olduğunu belirterek, "O adam, o kadını canı pahasına korurdu" dedi.
      Karsan'ın yaşadığı evi kiralayan emlakçısı Dolores Fox ise iddiaların kendisi için büyük bir şok olduğunu ve doğru olmamasını dilediğini söyledi. Karsan'ın New York polisinde herhangi bir sabıka kaydı bulunmadığı, Amerika'da da 15 yıl önce Türkiye'den giden eşi ve 26 yaşındaki oğluyla birlikte yaşadığı bildirildi. Ono'nun daha önce John Lennon'un kişisel asistanıyla da "kişisel fotoğrafları çalma" iddiasıyla mahkemelik olduğu kaydedildi.

ANKA