Abone Ol

Esra Erol duyurdu: Ölen Veysel Yorulmaz ve Özge'nin çocukları devlet korumasında

Esra Erol'da yapılan DNA testinde, ikiz çocuklardan sadece birinin babası çıkarak Tıp dünyasını şaşırtan Veysel'in ölümü herkesi şoke etmişti. Karısı Betül'den ayrılarak Özge ile yeni hayata başlayan çiftin çocuklarının, yabancıların yanında kaldığı ortaya çıktı. Çocuklar devlet korumasına alındı.

Esra Erol duyurdu: Ölen Veysel Yorulmaz ve Özge'nin çocukları devlet korumasında

11 yıllık eşinin başka bir kadınla kendisini aldattığını söyleyen Betül isimli kadın, Esra Erol'a başvurmuştu. Kocası Veysel'in birlikte olduğu kadın ile ikiz çocukları olduğu ortaya çıkmış, Veysel'e DNA testi yapılmıştı. Tıp dünyasında nadir görülen bir şekilde Veysel'in, Özge'den olan ikiz çocuklarından sadece birinin babası olduğu öğrenilmişti. Eski karısı Betül'ün o dönem "Senin cenazeni benim gözyaşlarımla yıkasınlar" bedduası çok konuşulmuştu.

 KUZENİ STÜDYOYA GELDİ


Geçtiğimiz yıl programa konu olan Veysel Yorulmaz, sokak ortasında ölü bulundu. Karısı Veysel'in ölümünün şüpheli olabileceği belirtildi. Veysel'in sevgilisi Özge dün yayına bağlanırken, kuzeni Kübra stüdyoya geldi. Erol, Yorulmaz ailesinin geçen yıl boşanma davasında mahkemeye geldiklerini, Veysel'e destek olduklarını ancak şimdi onun şüpheli ölümü için hiçbir şey yapmadıklarını belirtti.

Hülya Kuran, Veysel'in seçtiği yaşam tarzı nedeniyle akrabalarının ondan uzaklaştığını ve bu durumun kurgulanmış olabileceğini ifade etti. Veysel'i bu durma düşürenlerin de tam olarak "Su testisi su yolunda gider, kimse de bunun peşine düşmez" şeklinde düşünüp bu planı kurgulamış olabileceklerini belirtti.

EKİBE TERLİK VE AYAKKABI FIRLATTILAR

Veysel'i bulan Murat Bey, Veysel'in yere düştüğünü ve hemen ambulansı aradıklarını, fakat hastaneden yardım alamadıklarını söyledi. Veysel için beklenen rağmen ambulansların gelmediğini öne sürdü.

Özge'nin kaldığı evin önünden yapılan yayın sırasında Esra Erol'un ekibi, Özge ve ablası tarafından ayakkabı ve terlik fırlattıklarını söyledi.

GÜVENSİZ ORTAMDALAR: DEVLET KORUMASINA ALINDILAR

Özge ve Veysel'in çocuklarının, güvenli olmayan bir ortamda kaldığı ve tehlikede olduğu ortaya çıktı. Çocukların, yabancıların yanında kaldığı, küçük çocuklara uygun olmayan yerde bulundukları, can güvenliklerinin tehlikede olduğu ifade edildi.

Yayın ihbar kabul edildi, sosyal hizmetler ve polis ekipleri harekete geçti. Ekipler, Özge ve çocukların bulunduğu o eve girerek çocuklar devlet koruması altına alındı.