Abone Ol

Esra Erol'da şok: Ailem 50 yaşındakiyle evlenmeye zorladı dedi, 47 yaşındakine aşık oldu

Kızlarının "İşe gidiyorum" diyerek evden kaçtığını söyleyerek Esra Erol'a katılan aile herkesi şaşırttı. Kızları, kendisini 50 yaş büyük biriyle evlendirmek istediklerini ifade ederek duyanları hayrete düşürürken, kendisi ise 22 yaş büyük Ekrem isimli birine aşık olduğunu itiraf etti.

Esra Erol'da şok: Ailem 50 yaşındakiyle evlenmeye zorladı dedi, 47 yaşındakine  aşık oldu

Esra Erol'un programına katılan Emine ve Yalçın çifti, 2 Eylül'de "İşe gidiyorum" diyerek evden kaçan kızları Gülten Uğur'u bulmak için stüdyoya geldi. Çift, Gülten’in Serap Özalp tarafından kaçırıldığını iddia etti. Gülten, 16 gün sonra bulundu ve stüdyoya gelerek ailesiyle yüzleşti. Gülten, ailesinin kendisini 50 yaşındaki birisiyle zorla evlendirmek istediğini, bu yüzden kaçtığını açıkladı.

"EKREM'E AŞIĞIM"

Gülten, 47 yaşındaki Ekrem’e aşık olduğunu ve ailesinin onay vermeyeceği için ilişkisinin gizli kalmak zorunda olduğunu belirtti. Ayrıca Gülten, çalıştığı paranın ailesi tarafından alıkonulduğunu da ekledi. Ancak ailesi, Gülten’in görüştüğü Ekrem'i kabul etmediğini dile getirdi. Bu durum, stüdyoda gergin anlara yol açtı.