Abone Ol

Fatih Portakal’dan Devlet Bahçeli’ye sert tepki! Bunların başına bir şey gelirse…

Fatih Portakal'dan, Meclis’in yeni döneminde gazetecilere sert sözlerle yüklenen MHP lideri Devlet Bahçeli'ye tepki geldi. Canlı yayında gazetecilerin isimlerini tek tek veren Fatih Portakal, "Bunlardan birinin başına bir şey gelecek olursa bu kişinin sorumlusu birinci derecede Devlet Bahçeli'dir" ifadelerini kullandı.

Fatih Portakal’dan Devlet Bahçeli’ye sert tepki! Bunların başına bir şey gelirse…


1 Ekim'de açılan Meclis'te tansiyon yine yüksekti. Grup toplantısı yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tansiyonu daha da artıracak ifadeler kullandı. Devlet Bahçeli, “Özgür Özel sana diyorum, iddiaların aynen şahsın gibi çürüktür, bastığın yaş tahta, bindiğin patlak lastikli dolmuş, tutsağı olduğun tezvirat cambazlığı seni hiçbir yere götürmeyecektir” dedi.

"4 SOYTARI MUHABİR..."

Bahçeli, sözlerinin devamında ise "Herkes haddini bilsin, hudut ihlalinden kaçınsın, kapımızın önünde baykuş öttürmeyiz, kanat çırpan akbabaların da kanatlarını yolar kopartırız. Mahkeme kararı açıklanmadan, adalet yerini bulmadan, güya ve gıyaben hüküm verenler iftiralarının günahına iki cihanda katlanacaklar, camiamız bu rezillere hakkını hiçbir zaman helal etmeyecektir. Buradan sesleniyorum; Halk TV ve CHP ayağınızı denk alın. Dört soytarı muhabirle Milliyetçi Hareket Partisi'ni sorgulayamazsınız, sorgulatmayız."ifadelerini kullandı.



Bu sözler Sözcü Ana Haber'in sunucusu gazeteci Fatih Portakal'ın da dikkatini çekti. MHP liderine eleştiriler yağdıran Portakal, 4 gazetecinin ismini vererek, 'Bunların başına bir şey gelirse sorumlusu Bahçeli'dir' dedi