Abone Ol

FETÖ elebaşı Gülen'in mezar taşındaki yalan...

Başında incil okunan kumpasçı FETÖ elebaşı Gülen'in neden tabutla gömüldüğünü FETÖ'nün prensi Ahmet Kurucan açıkladı. Öte yandan FETÖ elebaşı Gülen'in mezar taşındaki yalan da ortaya çıktı.

FETÖ elebaşı Gülen'in mezar taşındaki yalan...

Kumpasçı ve din şarlatanı FETÖ elebaşı Fetullah Gülen öldü. Gülen, gömüldüğü çukura himaye edildiği ABD'nin kültüründe olduğu gibi tabutla girdi. Çukara gömülmeden önce de FETÖ elebaşının cenazesinde

Kumpasçı ve din şarlatanı FETÖ elebaşı Fetullah Gülen öldü. Gülen, gömüldüğü çukura himaye edildiği ABD'nin kültüründe olduğu gibi tabutla girdi. Çukara gömülmeden önce de FETÖ elebaşının cenazesinde

FETÖ'cülerin korkudan yüzlerini cenazede gizlemesi, 'her an Türkiye bizi yakalayacak' düşünceleri de yansıttı.

FETÖ'nün prensi Ahmet Kurucan cenazeden sonra açıklama yaptı. FETÖ'cü şöyle konuştu:

"Buradaki Müslüman cemaatinde, bir çok müslümanın cenazesinde bulundum. Bütün müslümanlar zaten tabutla gömülüyor. Tabutla gömülmenin hiçbir mahsuru yoktur dini açıdan. Bu örfi bir şeydir. Amerika yerelinde böyle gömülmesinde de mahsur yoktur"

"KIBLE MESELESİNİ YASTIKLA HALLETTİK"
FETÖ elebaşının kıbleye dönük gömülmemesi üzerine de FETÖ'cü Kurucan şöyle konuştu:

"Tabuta koyanlardan birisi de bendim. Tabuta koyarken arkasına yastıklar koyarak kıbleye dönme meselesini de hallettik. Geçici istiratgahında kıbleye dönük olarak yatıyor"

"TEKBİR'E ÇOK SİYASİ ANLAMLAR YÜKLENDİ"
Tekbir getirilmemesi ile ilgili de Kurucan şunları sarf etti:

"Burada Tekbir’e çok ciddi siyasi anlamlar yüklendi Türkiye’nin son 20, son 30, son 40 yılı içinde. Biz onun için ısrarla dedik. Dünyaya da bir örnek olsun diye. Katiyen tekbir getirilmeyecek diye ısrarla vurguladık. İnsanların tekbir getirmemelerinin temel nedeni odur"

MEZAR TAŞINDAKİ YALAN

Terör örgütü FETÖ elebaşı Fethullah Gülen geçen pazar günü ABD'de hayatını kaybetti. 80 yaşında ölen Gülen için yoğun polis koruması altında, Kuzey New Jersey'deki küçük bir stadyumda cenaze töreni yapıldı.

Törenin ardından Gülen, Pensilvanya'nın Saylorsburg kentinde, 25 yıl boyunca yaşadığı çiftlik evinin arazisine gömüldü.

Cenazeye katılan FETÖ mensuplarının önemli bir bölümümün yüzlerini gizlemesi konuşulurken dikkat çeken başka bir ayrıntı daha ortaya çıktı.

1941 tarihinde doğan Gülen’in mezar taşına Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Atatürk’ün ölüm tarihi de olan 1938 yılı yazıldı.

FETÖ, doğum tarihinin “o dönemin şartları gereği nüfus kaydı geç yaptırıldığı için kimliğinde farklı olduğunu” iddia ediyordu.

Erzurum’un Pasinler ilçesinde 27 Nisan 1941 yılında doğan Gülen, Atatürk’ün ölümünden bir gün sonra doğduğu iddiasıyla da etrafındakileri kandırmıştı.

Gülen’in kendisini “mehdi”, Atatürk’ü ise “deccal” olarak gördüğü 15 Temmuz darbe girişiminin ardından hazırlanan iddianamelerde ortaya çıkmıştı.

İddianamelerde Gülen'in “mehdi” olduğu iddiasını güçlendirmek için bir hadise dayandırarak ismine "Muhammed" eklettiği de belirtilmişti.