Abone Ol

Filenin Sultanları’ndan İlkin Aydın Yeni Akit’in hedefinde! ‘Mustafa Kemal'in askerleriyiz, bitti…

Yeni Akit, “Mustafa Kemal'in askerleriyiz. Bitti” diyen Filenin Sultanları'ndan İlkin Aydın’ı hedef aldı.

Filenin Sultanları’ndan İlkin Aydın Yeni Akit’in hedefinde! ‘Mustafa Kemal'in askerleriyiz, bitti…

Harp Okullarının mezuniyet töreni 30-31 Ağustos’ta yapılmış, Kara Harp Okulu’ndan mezun olan teğmenlerin dönem birincileriyle kılıçlarını çekip ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz’ sloganı atması kamuoyunun dikkatini çekmişti. Milli Savunma Bakanlığı’ysa söz konusu törenin incelendiğini ve gerekenin yapılacağını duyurmuştu.

A Milli Kadın Voleybol Takım oyuncularından İlkin Aydın da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda teğmenlere destek vererek, “Mustafa Kemal’in askerleriyiz. bitti" ifadesine yer verdi.

Milli voleybolcu İlkin Aydın'dan teğmenlere destek paylaşımıSpor
Yeni Akit gazetesi Aydın'ın bu paylaşımını hedef aldı. Yeni Akit, “Siyasetçi mi sporcu mu belli değil! Vodafone hala destekliyor” başlığı ile Aydın'a tepki gösterdi.

 

Sultanlar Ligi'nde Galatasaray forması giyen ve A Milli Kadın Voleybol Takımı'yla da 2 şampiyonluk yaşayan İlkin Aydın'dan, sosyal medya paylaşımında Kara Harp Okulu mezuniyet töreninin ardından “Mustafa Kemal'in askerleriyiz” sloganı atarak tartışmaların odağına oturan teğmenlere destek geldi. Aydın yaptığı paylaşımda “Mustafa Kemal’in askerleriyiz. bitti." dedi.

 


Bu paylaşıma Yeni Akit gazetesi tepki gösterdi:

“Spor ile siyaseti birbirine karıştıran, oynadığı voleybol takımından ikide bir başını uzatıp toplumu ayrıştırmaya yönelik sözler sarf eden Galatasaraylı İlkin Aydın’a Muhalif medya destek vermeye devam ederken Vodafone da desteğini sürdürmeye devam ediyor” ifadelerine yer verilen haber, şöyle devam etti:

“İlkin Aydın’ın bu çıkışlarına Sözcü, Cumhuriyet gibi gazeteler de destek vermeye başladı. O desteği verenlerden biri de Vodofone. Şimdi Cumhurbaşkanına laf yetiştirmeye çalışan bu siyasetçi- voleybolcuya Vodafone’un sponsorluğu devam edecek mi? Merakla bekleniyor.”