Abone Ol

Fulya Öztürk'ün korku dolu anları: Beyrut'ta CNN Türk canlı yayınına saldırı

İsrail'in Beyrut'a saldırıları devam ediyor. Hasan Nasrallah'ın öldürülmesinden sonra bölgede yaşanan gerilim devam ediyor. Canlı yayın sırasında CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk’ün yanına yaklaşan kişi veya kişiler, Öztürk’ün yayın yapmasını engellemeye çalıştı.

Fulya Öztürk'ün korku dolu anları: Beyrut'ta CNN Türk canlı yayınına saldırı

İsrail cuma günü başlayan saldırılarla Beyrut'ta Hizbullah'ın kalelerini hedef aldı. Saldırılarda Hizbullah lideri Hasan Nasrallah öldürüldü.

Bu gelişmeleri yerinde aktaran isimlerden biri de CNN Türk'ün deneyimli muhabiri Fulya Öztürk oldu. Öztürk, Beyrut'un sokaklarında canlı yayın yaparken zor anlar yaşadı. Kameramanıyla birlikte yayın için hazırlık yaparken, bölgedeki bir kişi tarafından saldırıya uğradı.

Görüntülerin alınmasını istemeyen bu şahıs, kamerayı düşürmeye çalışarak ekibe müdahalede bulundu. O anlarda soğukkanlılığını koruyan Fulya Öztürk, canlı yayında olduklarını belirterek kişiyi durdurmaya çalıştı ve olayın büyümesini engellemek için elinden geleni yaptı.

Ancak bu ani saldırı, çatışma bölgelerindeki gazetecilerin ne kadar zor şartlar altında çalıştığını bir kez daha gözler önüne serdi. Beyrut'un kaotik atmosferinde gazetecilik yapmanın zorlukları bu olayla tekrar hatırlanmış oldu.

CNN Türk ekibine canlı yayında müdahale

Canlı yayın sırasında CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk’ün yanına yaklaşan kişi veya kişiler, Öztürk’ün yayın yapmasını engellemeye çalıştı.

Canlı yayına yansıyan görüntülerde Fulya Öztürk  "Pardon, pardon, pardon" diyerek yayını sonlandırmak zorunda kaldı. Söz konusu anlar sosyal medyada gündem oldu.

Fulya Öztürk daha önce de yaptığı yayınlarda benzer olaylarla gündeme gelmişti.