Abone Ol

Hülya Avşar Meryem Uzerli'ye 'Seninle niye evlenmediler?' diye sordu! Aldığı yanıt şaşırttı

Muhteşem Yüzyıl dizisinde 'Hürrem' karakterine hayat vererek hafızalara kazınan Meryem Uzerli şimdilerde yeni dizisi Ru'daki cesur sahneleri ile gündemde. Güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken ünlü isim 'Bir Hülya Avşar Sohbeti' isimli YouTube programına konuk oldu. Uzerli, özel hayatı hakkındaki sorulara verdiği yanıtlarla gündem oldu.

Hülya Avşar Meryem Uzerli'ye 'Seninle niye evlenmediler?' diye sordu! Aldığı yanıt şaşırttı

Hülya Avşar, son dönemlerde YouTube'da yayınladığı "Bir Hülya Avşar Sohbeti" isimli programıyla gündeme geliyor. Programın bu haftaki konuğu i Ru'daki cesur sahneleri ile gündemde olan Meryem Uzerli'ydi.

 

 'NEDEN EVLENMEDİLER SENİNLE?'

Özel hayatına dair samimi itiraflarda bulunan Uzerli'ye Hülya Avşar "Neden evlenmediler seninle?" diye sordu sonra durumu toparlamaya çalıştı ancak Avşar'ın bu sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu.

Avşar'ın sorusu karşısında neye uğradığını şaşıran Meryem Uzerli ise her zamanki kibarlığı ile açıklamalarına devam etti.

 'BAZEN HAYAT SENİ...'

Uzerli; 'O benimle evlenmediler değil. Bazen hayat seni yaşıyor bazen sen hayatı yaşıyorsun. Bir dönem hayat beni yaşadı. En önemli şey bana göre hataları bilmeyerek yapmak' diyerek yanıt verdi.