Abone Ol

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Narin'in ailesine neden başsağlığı dilemediğini açıkladı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Narin Güran cinayetinde aileye neden başsağlığı dilemediğini açıkladı. Yerlikaya, "Ne söylediysek bu her şeyi karşılıyor. Bence olay oldukça açık. Daha fazla bir şey söylemeye gerek yok. Herkesin okuduğunda hissettiği durum..." dedi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Narin'in ailesine neden başsağlığı dilemediğini açıkladı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır'da katledilen 8 yaşındaki Narin Güran ile ilgili "Şu anda 4 savcı kollukla beraber bu işi yürütüyor. Çok hızlı bir şekilde bu olayın aydınlatılacağını düşünüyorum" dedi.

Yerlikaya, Narin Güran cinayetinde aileye neden başsağlığı dilemediğini de açıkladı.

Yerlikaya, Narin'in cansız bedeninin bulunduğunu kamuoyuyla paylaştığı açıklamasında aileye başsağlığı dilemediğinin hatırlatılması üzerine "Oldukça açık yani, daha fazla bir şey demeye gerek yok. Yani herkesin okuduğu zaman, anladığı, hissettiği bir durum.

Tekrar anlatmaya gerek var mı? İnşallah bir daha insanlığımızdan utanacağımız tablo ile karşı karşıya gelmeyiz. Burada basın da çok önemli bir görev üstlendi. Görevini yaptı. Son sözü artık hakimler söyleyecek, savcılar söyleyecek.

Biz tespit edilen suçu aydınlatıp suçluyu götürüp adalete teslim ediyoruz. Benim görevim bu. İçişleri Bakanlığının görevi, suçu önlemek ama önleyemiyorsa suç işlendiyse yakalayıp adalete teslim etmek. Gelinen noktada artık konu tamamen adliyenin" diye konuştu.