Abone Ol

İmamoğlu'nun yıllar sonra ortaya çıkan akrabası Yakup Balcı 15 gündür İBB'den randevu bekliyor

MEDYAFARESİ ÖZEL HABER: İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Trabzon'un Sürmene Köprübaşı köyünden akrabalığı olan Yakup Balcı hayatında hiç görmediği ancak büyük hayranlık duyduğu İmamoğlu ile görüşebilmek için İstanbul'a geldi, 15 gündür randevu almaya çabalıyor.

İmamoğlu'nun yıllar sonra ortaya çıkan akrabası Yakup Balcı 15 gündür İBB'den randevu bekliyor

Yakup Balcı 59 yaşında. Dedeleri Trabzon Sürmene ilçesindeki Köprübaşı köyünden vaktiyle yaşanan bir afet sonrası Samsun Tekkeköy'e yerleşmiş.

Ekrem İmamoğlu'nun ailesi de Sürmene Köprübaşı köyünden.

Yakup Balcı İmamoğlu ile akrabalığı olduğunu nüfus kayıtlarından öğrendikten sonra büyük hayranı da olduğu İBB Başkanı ile görüşüp hasret gidermek için Samsun'dan çıkıp İstanbul'a gelmiş.

Yakup Balcı 15 gündür Şile Ağva'da emlak ve peyzaj işleri yapan dayısı Osman Karamehmetoğlu'nun misafiri. Ekrem İmamoğlu ile buluşmak ve görüşmek, bir çayını içebilmek umuduyla İBB Başkanlığı özel kalemine başvuran Yakup Balcı defalarca girişimde bulunsa da henüz cevap alamamış.

Yakup Balcı "birbirimize çok benziyoruz" dediği İmamoğlu ile görüşmeden Samsun'a dönmek istemediğini belirtirken İmamoğlu'nun kendisini davet etmesini bekliyor.

Medyafaresi.com aracılığıyla Başkan İmamoğlu'na seslenen Yakup Balcı bakın neler anlattı?

Kaynak: Medyafaresi.com özel haber