Abone Ol

Kadınlar plajını kapatan İyi Partili Karabatı'dan küstah açıklama: Lezbiyenler mesken tutmuş..

Bursa Karacabey Belediye Başkanı İYİ Partili Fatih Karabatı'nın Bursa’daki kadınlara özel plajı kapattığı öne sürüldü. Karabatı tepki gösteren yurttaşa, "Lezbiyenler mesken tuttu" dedi.

Kadınlar plajını kapatan İyi Partili Karabatı'dan küstah açıklama: Lezbiyenler mesken tutmuş..

Bursa Karacabey Belediye Başkanı Fatih Karabatı'nın ilçe sınırlarındaki kadınlar plajını kapattığı iddia edildi.

İyi Partili Başkan Fatih Karabatı, duruma Facebook üzerinden tepki gösteren bir yurttaşa ise sosyal medya hesabından "Değerli Tunalı Başkan lezbiyenlerin mesken tuttuğu bir plajı halka arzımız kurdele gerektirmiyor" diye yanıt verdi. Karabat’ın sözlerine çok sayıda tepki geldi.

Tepki gösteren isimlerden biri de AKP Bursa İl Başkanı Davut Gürkan oldu. Gürkan, X hesabından “Yazık..! İnançları veya hassasiyetleri doğrultusunda 'kadınlar plajını' tercih eden vatandaşlarımıza terbiyesizce bir yakıştırma bahanesiyle, kadınlar plajını kapatan Karacabey Belediye Başkanı Fatih Karabatı’yı kınıyorum” diye yazdı.

Ayrıca Karabatı'nın tepkilerin ardından yaptığı yorumu sildiği öğrenildi.

Halk özür bekliyor

Sosyal medyada Fatih Karabatı'ya tepkiler çığ gibi biyüyor. Bir sosyal medya kullancısı kişisel hesabından konuyla ilgili paylaştığı durumda; '' Kadınlar plajını kullanmayı tercih eden kadınlara, ''lezbiyen'' ithamında bulunan İYİ Partili Karacabey Belediye Başkanı, kadınlardan ve tüm Karacabey halkından derhal özür dilemelidir'' ifadelerine yer verdi.

Fatih Karabatı'nın sosyal medyada kendisi ile ilgili yapılan eleştirilere verdiği yanıtlar ise şu şekilde:

Fatih Karabatı kimdir?

1977 yılında Karacabey'de doğdu. İlk öğrenimini Akhisar İlköğretim Okulu'nda tamamladı ve orta-lise eğitimini Karacabey Lisesi'nde aldı. Öğrenmenin yaşının olmadığını düşünen biri olarak, her işin temelinin eğitim olduğuna inanıyor ve şu anda Gümüşhane Üniversitesi'ne bağlı İletişim Fakültesi'nde Halkla İlişkiler eğitimini sürdürüyor.

Askerlik görevini gururla Ardahan'da uzun dönem olarak tamamladı. Ticaret ve tarımsal üretim ağırlıklı iş hayatına genç yaşta başladı.

Halihazırda tarım ve hayvancılık sektöründe faaliyet gösteriyor.

Evli ve iki çocuk babasıdır.