Abone Ol

Karpuz seçiyordum, ölen kardeşim bana seslendi... Esra Erol'da paranormal olaylar

Karpuz almak için çıktığı eve bir daha dönmeyen Aytül Karakaya, günler sonra bulundu. Ablasının katılmasıyla Esra Erol'da ekibi tarafından bulunan Karakaya'nın stüdyoda anlattıkları ise tüyler ürpertti. Yaşadıklarını anlatan Karakaya "Kardeşim öldüğünden beri ailecek psikolojimiz iyi değil. Karpuz bakarken ölen kardeşim bana seslendi, 'Abla gel' dedi. Merkeze gittim bende" diye konuştu.

Karpuz seçiyordum, ölen kardeşim bana seslendi... Esra Erol'da paranormal olaylar

Esra Erol'da sezon finaline doğru geri sayıma geçilirken; kayıp Aytül Karakaya ile ilgili yenin bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz hafta stüdyoya gelen Pınar Hanım, 'karpuz almaya gidiyorum' diyerek evden çıkan kız kardeşi Aytül Karakaya'nın 15 Haziran 2024 tarihinde kayıplara karıştığını, onu aramak için stüdyoya geldiğini açıkladı.

Aynı zamanda 40 yaşındaki kayıp Aytül'ün üzerinde kimlik, para ve telefon olmadığı öğrenildi.

"BEN İNSAN SEVMİYORUM"

Pınar Hanım stüdyoda "Ben insan sevmiyorum. İnsanlarda dışarıda 'merhaba merhaba'. Fazla içerimize kimse giremez. Ben erkek kardeşimle evin iç işlerini, annem ve Aytül'de evin dış işlerini halleder." ifadelerini kullandı.

Aynı zamanda evde kişisel olmayan 2 tane ortak telefon olduğu öğrenildi. Pınar Hanım kardeşinin sosyal ve duygusal ilişkisinin olmadığını söyledi.

AYTÜL BULUNDU

Dünkü programda Esra Erol; Aytül'ün cuma günü bulunduğunu açıkladı. Aytül Hanım canlı yayına geldi.

"ÖLEN KARDEŞİM BANA SESLENDİ"

Aytül, yaşadıklarını "Kardeşim öldüğünden beri ailecek psikolojimiz iyi değil. Karpuz bakarken ölen kardeşim bana seslendi, 'Abla gel' dedi. Merkeze gittim bende. Akşamları Arnavutköy Devlet Hastanesi'nin acilinde kaldım. Mescitteki insanlar bana yemek ikram ettiler. Çok fazla yemek yemem zaten." sözleriyle anlattı.