Abone Ol

Kötü Kan dizisi erken final mi yapacak?

NOW TV ekranlarında yayımlanan "Kötü Kan" dizisi geçen haftalarda izleyiciyle buluştu. Dizinin yayınlanan ilk 4 bölümü ardından yeterli reyting alamadığı için yayından kaldırılacağı iddia edildi. Odatv yazarı Sina Koloğlu söz konusu iddiaları yapım ekibine sordu.

Kötü Kan dizisi erken final mi yapacak?

M. Çağatay Tosun’un yönettiği, kadrosunda Ertan Saban, Damla Sönmez, Hüseyin Avni Danyal, Levent Ülgen ve Zafer Algöz’ü buluşturan “Kötü Kan” dizisi, beklenen reytingleri alamadı.

Dizinin bu hafta yayınlanacak 5. bölümünde de beklenen reyting oranı yakalanamazsa, önümüzdeki günlerde ekranlara veda edeceği iddia edildi. Odatv'nin yayın danışmanı Sina Koloğlu söz konusu iddiayı dizinin yapım ekibine sordu.

Dizinin yapım ekibi konuyla ilgili, "Dizinin kaderi bu hafta belli olacak" cevabını verdi. Odatv yazarı Sina Koloğlu, dizinin yayından kaldırılma durumuna karşı şu yorumda bulundu;

"Geçtiğimiz haftaki yazımda yazmıştım; 'Seneye bugün olmayacaklar ise şimdilik; 'Kör Nokta', 'Taş, Kağıt, Makas', 'Yabani', 'Güzel Aşklar Diyarı', 'Yalan', 'Kötü Kan' dizileri' diye. Eklemiştim de; 'Ev ahalisinin izlediği belli diziler var.

Yeni sezon işlerinden bir 'Kötü Kan'ı şimdilik izliyor. Burada da bir mafya, eski polis, gece kulübü ve cinayet işleri var. Tek tek isim saymayayım ama bütün ekip kendi karakterlerinin doğru bir yorumunu yapıyor. Ortaya bildik bir hikâyenin izlenebilir hali çıkıyor' Evet final yapsa bile bu sezonun eli yüzü düzgün işlerinden biri olarak bilinecek"