Abone Ol

Müstehcen videodaki kadın ben değilim dedi ama… Hakem Elif Karaarslan'ın takipçi sayısı patlamış

TFF'nin men ettiği Elif Karaarslan, hukuki mücadele başlatacağını söylemişti

Müstehcen videodaki kadın ben değilim dedi ama… Hakem Elif Karaarslan'ın takipçi sayısı patlamış

Cinsel ilişki videosu ortaya çıktığı için Türkiye Futbol Federasyonu tarafından gözlemci Orhan Erdemir ile ömür boyu men cezası alan kadın hakem Elif Karaarslan, skandalın patlak vermesi sonrası kısa süre içerisinde binlerce takipçi kazandı.

Geçtiğimiz günlerde cinsel ilişki videosu ortaya çıktığı için Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ömür boyu men cezası alan kadın hakem Elif Karaarslan hakkında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

TFF'nin 61 yaşındaki eski hakem ve hakem gözlemcisi Orhan Aydemir ile "cinsel içerikli video kaseti çıkması" iddiasıyla ihraç kararı verdiği 24 yaşındaki hakem Elif Karaarslan olay sonrası yaptığı açıklamada, "Hukuki olarak uzun bir yolum olacak ama altından en güçlü ve sağlam şekilde kalkacağız.

Bu süreçte tam desteğinizi ve sevginizi bekliyorum. Ağlamak, zırlamak, üzülmek benim yapacağım işler değil, ben o değilim. Sonuna kadar davamın arkasında olacağım. Ben zarar verilmeye çalışılanlardan sadece biriyim, umarım son olur..." ifadelerini kullanmıştı.