Abone Ol

Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın meşhur yalısı satışa çıktı: Fiyatı dudak uçuklattı

Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı'nın boğaz manzaralı villaları satışa çıkarıldı. Villa için istedikleri para ise dudakları uçuklattı!

Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın meşhur yalısı satışa çıktı: Fiyatı dudak uçuklattı

Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın meşhur yalısı satışa çıktı: Fiyatını görenler inanamadı! 2010'da evlenen, ikiz çocukları bulunan Alçı ve yorumcu yazar Rasim Ozan Kütahyalı çifti boşanmak için 2023 yılında aile mahkemesine başvurmuştu. Alçı, mahkemeden gizlilik ve yayın yasağı talebinde bulunmuştu.

Alçı, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Rasim’le uzlaşıp, anlaşarak evliliğimizi bitirme kararı aldık. O benim her zaman yüreğine ve aklına güvendiğim dostum ve fikirdaşım olacak. İlişkimiz hep baki kalacak. Çocuklarımız için medyadaki meslektaşlarımdan sürece saygılı olmalarını rica ediyorum.." ifadelerini kullanmıştı.

İkili karşılıklı açıklamalarda bulunmuş Alçı'nın şiddete uğradığına dair sözleri bir süre gündemdeki yerini korumuştu. Boşanan çift son olarak boğaz manzaralı bahçeli dubleks evin satışı ile gündeme geldi.

Çiftin evli olduğu süreçte boğaz manzaralı bir eve çıkması gündem olmuş ve tartışılmıştı. Tartışılan yapıya medya ve sosyal medyada "Bank Asya Yalısı" ismi takılmış ancak evin bahçeli dubleks bir ev olduğu öğrenilmişti.

165 MİLYONA SATIŞA ÇIKARDILAR

Kütahyalı ve Alçı boşandıktan sonra ev satışa çıktı. Popüler bir emlak sitesinde satış ilanı verilen ev için 165 milyon TL istenildiği görüldü. Emlakçılar ise evin bu kadar para etmeyeceğini belirtiyor.