Abone Ol

Narin Güran abisi ve erkek kuzenini birlikte gördüğü için mi öldürüldü?

Adli Tıp'tan çıkacak rapor beklenirken Narin'in neyi gördüğü ve neden öldürüldüğü merak konusu. En olası senaryo ise; küçük kızın ağabeyi Enes Güran ile erkek kuzenini uygunsuz vaziyette gördüğü, bunun üzerine ağabeyi Enes tarafından elle boğulmak suretiyle nefessiz bırakılmak istendiği, sonrasında ise amcanın devreye girdiği.

Narin Güran abisi ve erkek kuzenini birlikte gördüğü için mi öldürüldü?

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili 11 kişinin tutuklandığı soruşturma devam ederken gerçeği anlatan tek bir kişi ya da tek bir delile ulaşılamadı. Adli Tıp'tan çıkacak rapor beklenirken Narin'in neyi gördüğü ve neden öldürüldüğü merak konusu. En olası senaryo ise; küçük kızın ağabeyi Enes Güran ile erkek kuzenini uygunsuz vaziyette gördüğü, bunun üzerine ağabeyi Enes tarafından elle boğulmak suretiyle nefessiz bırakılmak istendiği, sonrasında ise amcanın devreye girdiği.

Diyarbakır'da katledilen Narin Güran cinayetinde Türkiye günlerdir şüphelilerin birbirleriyle çelişen ifadelerini ve akıl almaz iddiaları konuşuyor. Ancak şu ana kadar Tavşantepe köyünden gerçeği anlatan tek bir kişi ya da tek bir delile ulaşılamadı. Sabah'tan Halil Turan'ın haberine göre, Son sözü Narin Güran ile ilgili Adli Tıp raporu söyleyecek. İşte Narin Güran cinayetine ilişkin son durum ve olası senaryo.

Salim Güran olay günü Nevzat Bahtiyar ile hiç görüşmediğini anlattı ancak yapılan teknik incelemelerde 15.08'de telefon görüşmeleri, yapılan HTS analizlerinde ise 15.21 ile 15.46 arasında birlikte oldukları tespit edildi. Muhtar amcanın tarlasında çalışan 15 yaşındaki işçi R.A., Salim ile aralarında geçen "tamam daha ölmemiş" konuşmasının çıkmasıyla yeniden gözaltına alındı. Bu konuşmalarla ilgili "Vallahi ben böyle bir şey hatırlamıyorum" diyen R.A. da tutuklandı.

AMCAYI TEKNİK ANALİZLER ELE VERDİ

8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili yürütülen soruşturmada cansız bedeni dereye gömen Nevzat Bahtiyar'ın ifadesinin ardından cezaevinden tekrar Diyarbakır Adliyesine getirilerek sorguya alınan amca Salim Güran hakkındaki tüm iddiaları reddetti. Savcılıkta 20.00'ye kadar Nevzat Bahtiyar ile hiç görüşmediğini söyleyen amca Salim Güran'ı yapılan teknik analizler ele verdi.