Abone Ol

Narin öldürüldü, Sıla bebek yoğun bakımda, Aile Bakanı Göktaş AKP’li vekilin lüks otelinde tatilde..

Minik Narin'in henüz acısı dinmemişken, Tekirdağ’da 2 yaşındaki Sıla bebeğin de istismara uğradığı ortaya çıktı. Türkiye art arda yaşanan çocuğa şiddet, taciz ve istismar olayları ile sarsılırken Odatv, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş’ın Bodrum’da tatil yaptığını öğrendi.

Narin öldürüldü, Sıla bebek yoğun bakımda, Aile Bakanı Göktaş AKP’li vekilin lüks otelinde tatilde..

Türkiye art arda gelen haberlerle sarsılırken, soruşturmalarla yakından ilgilenmesi gereken Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş’ın nerede olduğu merak konusu oldu.

Odatv’nin ulaştığı bilgilere göre Bakan Göktaş, tüm yaşananlar arasında BodrumGündoğan’da bulunan ve AKP Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu’na ait olan 5 yıldızlı Cape Bodrum Luxury Otel’de tatilyaptığı öğrenildi.

ÖNCE NARİN SONRA SILA BEBEK

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturmada her geçen gün medyaya servis edilen bilgiler, çıkan haberler kafaları karıştırıyor. Soruşturma kapsamında şüphelilerin sürekli değişen ifadeleri ise cinayeti aydınlatmaktansa daha da karanlığa itiyor.

Narin Güran’ın cinayetindeki karanlık sorular devam ederken Türkiye Tekirdağ’dan gelen bir bebeğe istismar haberiyle sarsıldı. Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde, 2 yaşındaki bebek Sıla’nın cinsel istismara uğradığı ve vücudunda fiziksel şiddet izleri bulunduğu tespit edildi.