Abone Ol

Narin'in katili kim sorusu kadar merak edilen ikinci soru: Müge Anlı niye Narin olayına girmiyor?

Tüm Türkiye Narin'i konuşurken, yayın yasağı süreci ve sonrasına konuyu gündemine almayan Müge Anlı'ya, şarkıcı Demet Akalın'dan "Neden işlemiyorsun?" sorusu geldi. Eleştirilere canlı yayında yanıt veren Müge Anlı, "Tek tek isimleriyle cevap veririm altından kalkamazsınız" dedi.

Narin'in katili kim sorusu kadar merak edilen ikinci soru: Müge Anlı niye Narin olayına girmiyor?

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturma devam ederken, sosyal medyada tepkiler sürüyor.

Şarkıcı Demet Akalın, cinayet haberlerini işleyen Müge Anlı’ya yönelik paylaşım yaparak "Sevgili Müge Anlı, ısrarla Narin'imizi neden işlemiyorsun? Neden!" ifadelerini kullandı.

"CİNAYET İŞLİYOR, BU ONUN İŞİ"

Bir sosyal medya kullanıcısı, Akalın'a yanıt vererek, "Müge ne alaka, koskoca teşkilatımız var. Eminim ellerinden gelenin fazlasını yapıyorlar" dedi. Akalın ise bu yanıtı görmezden gelerek "Ne alaka mı? Cinayet işliyor, bu onun işi. Farklı bir perspektiften bakıyor. Şu an bile 16 yıllık bir cinayeti çözdü. Narin'in amcası Narin'i aradı, günlerce jandarmayla!" şeklinde karşılık verdi.

CANLI YAYINDA TEPKİ: "İSİMLERİYLE CEVAP VERİRİM, ALTINDAN KALKAMAZSINIZ"

Müge Anlı canlı yayında eleştirilere yanıt verdi. Anlı'nın sözleri Akalın'a cevap olarak yorumlandı: "Ben haberimi, nokta vuruşumu yaparım. Sonrasında tutuklanır, tutuklanmaz, 3-4 yıl yer orası beni ilgilendirmez. Ben gazeteciyim, ben olayı dağıtmam... Herkes konuşmalarına dikkat etsin. Narin konusunu işlememe nedenim de bu. Hala bu konularda adımın geçmesini de esefle kınıyorum. Ben özellikle bu konuya girmedim. Ben yayına girerken yayın yasağı vardı... Benim adımı da kimse bu işlere katmasın. Katanlara da tek tek isimleriyle cevap veririm altından kalkamazsınız. Ben özellikle işlemedim çünkü o iş belli. Tutuklanma olmuş, gözaltına alınan var. O benim yapabileceğim bir şey değil, bizden çıktı. O yüzden öyle Müge Anlı gazeteciliği herkesin üstesinden gelebileceği, altından kalkabileceği bir şey değil."

AKALIN: "NİYE RAHATSIZ OLDUN"

Bu sözlere Demet Akalın'dan yanıt gecikmedi: "Mügecim bana sallamana gerek yok! Seni izler hapisten belki insafa gelir 'horozumu kesiyordu' diyen anası! Ayyy herkesin merak ettiği sorudan niye rahatsız olursun ki garip!"