Abone Ol

Nevzat Çiçek’ten tartışma yaratan Öcalan sözleri! El yükseltti: Şu anda Misak-ı Millici…

Sözcü TV canlı yayınına katılan gazeteci Nevzat Çiçek, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın Misak-ı Millici olduğunu iddia etti.

Nevzat Çiçek’ten tartışma yaratan Öcalan sözleri! El yükseltti: Şu anda Misak-ı Millici…

Siyaset arenasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Abdullah Öcalan çıkışının yankıları sürüyor. Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında elebaşı Öcalan'ın İmralı'dan gelip DEM'in grup toplantısında PKK'nın lağvedildiğini açıklamasını istedi.

Bu açıklamaların hemen ardından “El yükseltiyorum Devlet Bey, ben de Kürtlere bir devlet teklif ediyorum” diyen Özgür Özel, “Tam olarak kendilerini ait hissetmeyen bütün Kürtlere Türkiye Cumhuriyeti devletinin sahibi olmayı teklif ediyorum”ifadelerini kullandı.

Art arda gelen bu açıklamalar üzerine gazeteci Nevzat Çiçek de ‘el yükseltti’ ve terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın Misak-ı Millici olduğunu iddia etti.

"ÖCALAN MİSAK-I MİLLİCİ OLDU"

Sözcü TV’de canlı yayınına çıkan Nevzat Çiçek, "Ortam çok müsait değil ama " diyerek şu ifadeleri kullandı: “Öcalan şu anda Misak-ı Millici. Yani şu an geldiği nokta orası. İlk başta o Bağımsız Birleşik Kürdistan'dan vazgeçti. Zaten Rusya'nın olmayacağı çok net oldu. Sonra demokratik özerklik hikayesine KCK'ya geldi. Aslında şu an o Misakı Milliyi kendisi de söylüyor.