Abone Ol

Oğuzhan Uğur’dan Polat'ların tahliyesine yorum: Halen şaşırıyor musunuz? Artık şaşırmıyorum şekerim

Ünlü YouTube yayıncısı Oğuzhan Uğur, Dilan Polat ve Engin Polat’ın tahliyesinin ardndan "Mevzular Açık Mikrofon" programının ardından yaşadığı zorlukları anlatarak, kara para ile ilgili yaptığı özel bölüm sonrası maruz kaldığı saldırıların hiçbiriyle kıyaslanamayacak düzeyde olduğunu ifade etti.

Oğuzhan Uğur’dan Polat'ların tahliyesine yorum: Halen şaşırıyor musunuz? Artık şaşırmıyorum şekerim

Sosyal medya fenomeni Dilan ve eşi Engin Polat'ın kara para aklama, bahis oyunlarında dolandırıcılık gibi 3 ayrı suçtan toplam 20'şer yıldan 40'ar yıla kadar hapisle cezalandırılmasının istendiği, toplam 28 sanığın yargılandığı davada, tutuklu 4 sanık tahliye edildi. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı ise 4 tutuklu sanığın tahliye edilmesine itirazı reddedildi.

Ünlü YouTube yayıncısı Oğuzhan Uğur ise tahliyelerin ardından sosyal medya hesabından dikkat çekici bir paylaşım yaptı. Uğur, kara para ile ilgili programları yayınlandıktan sonra sosyal medya üzerinden kendisine yönelik haksız suçlamalar yapıldığını belirtti.

Özellikle lüks hayat sürdüğüne dair iddialara tepki gösteren Uğur, programda kara para ilişkilerini ele almasına rağmen kendisinin kara para akladığına dair ithamlarla karşı karşıya kaldığını aktardı. "Katil cenazede ağlar misali" diye belirten Uğur, bu tür suçlamaların haksız olduğunu savundu.

Paylaşımında vergi kaçırdığına yönelik iddialara da yanıt veren Uğur, sahip olduğu kanalların izlenme oranlarına dikkat çekerek, haksız vergi cezalarına rağmen büyük zorluklar yaşadığını vurguladı. Yaşadığı sürecin benzerlerine geçmişte de maruz kaldığını, ancak kara para programından sonra gördüğü baskıların çok daha güçlü olduğunu belirtti.

Depremde gönüllü olarak yardım faaliyetlerine katılmasına rağmen 4,5 yıl hapis cezasıyla yargılandığını hatırlatan Uğur, doğru söylemenin bedelini ağır ödediğini dile getirdi. "Doğru söyleyince diyet ödemek zorunda kalacağınızı bilirsiniz," diyen Uğur, bu tür baskılara karşı mücadele etmeye devam edeceğini ifade etti.


Uğur, son olarak artık şaşırmadığını belirterek, "Hâlâ şaşırabilen varsa tebrik ederim, ben artık şaşıramıyorum," diyerek sözlerini noktaladı.