Abone Ol

Özgür Özel, hakkında ortaya atılan iddia için dava açtığı Gökhan Özbek’ten açıklama geldi

Gazeteci İsmail Saymaz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay ile ilişkisi olduğu yönünde ortaya atılan iddia üzerine hem suç duyurusunda bulunduğunu hem de tazminat davası açtığını duyurdu.

Özgür Özel, hakkında ortaya atılan iddia için dava açtığı Gökhan Özbek’ten açıklama geldi

Saymaz, CHP liderinin, önceki genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na telefon açarak “Çevrenizden üç kişi, bu, itibarsızlaştırma operasyonunda rol aldı” dediğini aktarırken, o isimler arasında yer alan Gökhan Özbek’ten bir açıklama geldi.

Gökhan Özbek, "Özel hakkında yapılan kirli siyasetin parçası olmadım, olmam da! Kendisine karşı politik ve meşru muhalefetim var bunu da gururla ifade ederim. Bahsi geçen bel altı operasyonda haberi yapanları tanımam!" dedi.

Gazeteci İsmail Saymaz ve CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır'ı konuyla ilgili aradığını söyleyen Özbek, "Sayın Özel ve siyasetiyle politik ayrışmalarımız vardır, olacaktır ve bunun mücadelesini de gururla veririm. Ama daha önce AKP’li eski bir bakan, bir belediye başkanı ile dile getirilen ahlak dışı iddiaları biz kendimiz paylaşmayı zul görürüz. Eğer en ufak bu ahlaksızlık iddia ile ilgili bir bağım çıkarsa her türlü bedel ödemeye hazır olduğumu sayın Başarır’a ve Saymaz’a da ilettim" ifadelerini kullandı.